Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

3 éves kapcsolat után...

2011.04.17. 11:40 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Sötét van. Szakad az eső, mintha dézsából öntenék. Az utcai lámpák megvilágítják az esőmosta utat, ahol egy lány szalad. Estélyit visel, és csak úgy potyognak a könnyei. Fázik, de csak fut és nem áll meg. Egyszer csak kitörik a cipője sarka és elbukik, pont bele egy pocsolyába. Erőtlenül feküdt, nem akart felállni, csak egyre hangosabban sírt. Eszébe jutottak az este eseményei:
Amikor a gyönyörű szép ruhájában várta Stevent, aki egy vörösrózsát hozott neki, és mosolyogva kísérte őt a limuzinhoz. Beültek és összebújva indultak a partyra. Steven szép szavakat suttogott a fülébe, amiktől neki hangosabban vert a szíve, és érezte, ennél boldogabb már nem lehet. Megérkeztek, Steven nyitott neki ajtót, és kisegítette az autóból, a majd a derekát átkarolva bekísérte a terembe. Nagyon jó volt a hangulat. Mindenki táncolt és rendkívül boldognak látszottak. Steven és ő üdvözölték az ismerősöket, majd a férfi táncolni hívta. Annyira jó volt. Ahogy ott táncoltak, megszólalt a közös daluk és neki eszébe jutott az első randijuk.
Egy bárban ültek, beszélgettek. Steven táncra kérte. Pont ez a szám ment. Átölelték egymást. Egyszer Steven füléhez hajolt és belesúgta: Holnap is szeretni fogsz még? Steven elmosolyodott, majd visszasúgta: Örökkön-örökké Édes! ? majd lágyan megcsókolta.

 

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: halál szerelem kapcsolat 3 szakítás év csajozás szomorúság pasizás

Nagyon nehéz....

2011.04.16. 19:44 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

 

4 éve tart a kapcsolatunk. Apró jelekből vettem észre, hogy van valakije. A telefonját mindig magánál tartotta, gyakrabban ment el, többször éreztem rajta női parfümillatot, szőke hajszálakat is találtam a ruháján, és ritkábban szeretkeztünk. Persze próbáltam magamnak bemagyarázni, hogy biztosan csak képzelődöm, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy nő van a dologban.
Leültem vele beszélni, mondtam neki, hogy ne is próbálja tagadni, mert nyilvánvaló. Erre bevallotta, hogy megcsalt, de azt mondta, hogy csak egy futó kaland volt, és bocsássak meg neki. Egy hét mosolyszünet után szemet hunytam felette, és úgy tűnt minden rendben. Hogy miért? Mert nagyon szeretem Gergőt, és nem bírnám ki, hogy elszakadjak tőle. Kis idő múlva újra elkezdődtek a jelek, s újakat is felfedeztem. Azok a szőke hajszálak már nem Gergő ruháján, hanem a saját ágyunkban voltak. Nem mertem elhinni, hogy tényleg idehozta a szeretőjét. De így volt. Újra leültem vele beszélni, nagyon csúnyán összevesztünk.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

Címkék: fájdalom hűtlenség nehéz nagyon csajozás szomorúság megcsalás pasizás

Anyu, miért? Az alkohol adója: egy ártatlan halála

2011.04.16. 09:25 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Elmentem egy buliba, Anyu, és emlékszem a szavaidra. Megkértél, hogy ne rúgjak be, így hát nem ittam semmi alkoholt. Büszke voltam, Anyu, ahogyan azt előtte megmondtad. Nem ittam alkoholt vezetés előtt, Anyu, amiért a többiek gúnyolódtak is velem. Tudtam, hogy igazad volt,
Anyu, és hogy neked mindig igazad van. A buli lassan véget ért, Anyu, és mindenki haza indult. Ahogy az autóhoz léptem, Anyu, tudtam, hogy épségben haza fogok érni: nevelésed alapján - felelősségteljesen és büszkén! Lassan mentem, Anyu, és bekanyarodtam egy kis utcába. De a másik sofőr nem vett észre, és frontálisan belém hajtott. Ahogy fekszem itt a járdán, Anyu, hallom a rendőröket, amint mondják, hogy...http://hangulatjatek.freeblog.hu/files/eso.jpg

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

Címkék: történet halál alkohol szomorú miért anyu sors emberi ártatlanság

Az emberek nem tudják túltenni magukat az exükön

2011.04.13. 09:07 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Egy szakítás mindig nehéz, és az ember jó ideig még sokat gondol a volt kedvesre. Na de ennyit?!

http://graffitigirls.blog.neon.hu/files/2010/07/01/szak%C3%ADt%C3%A1s.jpg



Egy 1000 fő részvételével végzett kutatás, amely azt vizsgálta, hogy ki mennyire van túl - vagy éppen nincsen - a volt kapcsolaton, meglepő eredménnyel zárult...

* 71% elismerte, hogy túl sokat gondol az exére - a szakítás óta szingliként élőknél ez a szám 81%
* a szinglik 57%-a szerint azért nem találnak új párt maguknak, mert még mindig az exükkel vannak elfoglalva

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika emberek társkeresés ex csajozás pasizás

Azt hiszed csúnya vagy?

2011.04.11. 10:52 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu


Blogger: love.love

Jó, ha a srácok egy fontos dolgot az eszükbe vésnek a csajokkal kapcsolatban: teljesen mindegy, mi teszi őket aranyossá, különlegessé, ők pont azt a kis részletet fogják gyűlölni a testükön. Mik ezek az apró tökéletlenségek, mit gondolunk róluk mi és hogyan vélekednek erről az ellenkező nem képviselői?

Szeplős / világos bőr

A hiszti: Annyira ocsmány, hogy hullafehér vagyok, ráadásul idiótán néznek ki ezek a szeplők is. Másoknak olyan szép bronzos bőrük lesz nyáron, én meg még a parton is pólóban mászkálhatok, mert öt perc alatt leégek.

A vigasz: Annyira kislányos és aranyos tud lenni, ha valaki szeplős és fehér bőrű, nézzétek meg Lindsay Lohant, kis pulykatojásként kezdte a filmiparban és most nincs olyan srác, aki ne vinné el egy körre - már ha épp józan és fürdött előtte. mosoly Ázsiában a nők krémeket kennek magukra (még a mellbimbóikra is, külön!), hogy világosítsák a bőrüket, látod, a szépségideál néha csak azon múlik, hogy a Föld melyik része ad neked otthont.

Ha mégsem bírnád elviselni: Kímélő, 0.3-as szolárium (amitől mellesleg még jobban kijönnek a szeplőid, de legalább nem leszel hóka) vagy UV-mentes barnító kezelés.

Szabálytalan fogsor

 

FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: társkeresés hit csúnya csajozás pasizás

süti beállítások módosítása