Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Szex a legjobb barátnőmmel

2011.09.09. 08:55 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.srbijanet.rs/images/stories/vesti-svet/slike1/3/lezbejke-498.jpgErotikus játszadozás a csajok között. Mi történik, ha a felszínre kerül a barátnők közti testi vonzalom? Kalandozás Leszbosz szigete körül.

Vad fantáziák a legjobb barátnőnkről. Az alkoholmámor ködében, számtalan közösen átmulatott, féktelen éjszaka után és együtt megélt kaland között a felszínre törhet a bennünk lakó buja ösztön, aminek megtestesítője a legjobb barátnőnk. Az ilyen éjszakák után ébredhetünk barátnőnk karjaiban és eszmélhetünk rá, az utat tört új érzelmek ismerős, de mégis ismeretlen élményekkel gazdagították szexuális tapasztalatainkat.

Elnyomá s alatt

A társadalmi normáknak megfelelve, a neveltetésünk alatt megtanuljuk, hogyan kell uralkodnunk az ösztöneinken. A folyamat során, az elvárásoknak eleget téve, sikeresen nyomunk el olyan érzelmeket, melyek a szexualitás ismeretlen területre sodornának minket. Már egészen kicsi korban megtanuljuk, hogy a lányok a fiúkat szeretik, a fiúk pedig a lányokhoz vonzódnak. Tehát ezért különösen össze tudja kavarni a gondolatainkat, ha a legjobb barátnőnkről kezdünk erotikus fantáziálásba. Vajon miért van ez? Biszex vagyok? Vagy leszbikus? Ki kellen próbálnom hármasban? El merjem mondani neki? - csupán néhány kérdés, amik ilyenkor kavarognak a fejünkben.

Párnacsata helyett csókcsatáznak a csajok

Polgárpukkasztás és szabályszegés. A következő generációnak egyre nehezebb feladat túlszárnyalni szüleit és továbbra is megbotránkoztatni őket tinédzserkori viselkedésével. Az új trend hozománya a csajok közti nyalakodás. A hormonoknak utat engedve az erotika és a kíváncsiság mellékvágányra terelte a fiatalokat, így a lányok nem csak a leghelyesebb srácot szemelik ki, de a legjobb barátnőjüket is. A kéjes kalandozás bonusza, ha a csajok nyelvvel egymásnak esnek, biztos lesz a siker a srácoknál is.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: szex barátnő

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr483213062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása