Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Túl kövér és fáradt vagyok a szexhez!

2012.05.20. 21:58 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://kep.index.hu/1/0/201/2015/20157/2015728_96d39c0c36e77c27832d75a16170d63f_wm.jpgBiztosan sokan éreztek már így. Az önbizalom elvesztése és a mindennapos fáradtság megnehezíti az intim együttléteket, és a helyzet csak romlik, ha nem teszünk ellene valamit.

Bizony vannak helyzetek, amikor nem érezzük magunkat a legjobb formában ahhoz, hogy hihetetlen önbizalommal vessük magunkat a párunkra este.

A szex a kiegyensúlyozott párkapcsolat része, de mi van, ha egyszercsak nem érezzük már magunkat annyira vonzónak, vagy estéről-estére azt vesszük észre, hogy legfeljebb az ágyba bevánszorogni van erőnk?

Sajnos, nem sok jót ígér, ha napról-napra fogy az önbizalmunk: egyre csúnyábbnak érezzük magunkat, a tükörbe nézve azon merengnünk, mikor szedtünk fel ennyi túlsúlyt. És persze jön a fő kérdés: tetszünk-e még egyáltalán a pasinknak?

Sok lány fél tőle, hogy a pluszkilók elrettentik a párjukat, és már nem fog úgy közeledni hozzájuk, mint korábban. Szakértők szerint egy kevés túlsúly nem lehet válóok egy jól működő kapcsolatban. Sőt, van, hogy a férfi még szexisebbnek is talál egy nőt, ha "van rajta mit fogni".

Az már nagyobb gond, ha mi magunk érezzük kellemetlenül magunkat a bőrünkben, mert az a szexuális életre is kihat. Nem biztos, hogy ugyanúgy tudunk viselkedni, mint korábban, esetleg szégyelljük magunkat.

Találjuk ki, mi adná vissza az önbecsülésünket: ha a fogyás, akkor próbáljuk meg leadni a kilókat. Már egy kis előrelépés is visszaadhatja az önbizalmunkat!

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr854528247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása