Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Szextippek! Ha ettől sem indul be a párod, baj van!

2011.11.18. 14:03 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.femina.hu/kapcsolat/ami_minden_pasit_beindit11/fenek.jpgElégedetlen vagy szexuális életeddel? Több kényeztetésre vágysz? Vesd be trükkjeinket, és olyan izzó éjszakákban lesz részed, hogy még a gondolatba is belepirulsz.

Nosztalgiával gondolsz vissza azokra az időkre, amikor még nem ment ritkaságszámba egy kis hancúrozás az ágyban pároddal? Elképzelni sem tudod, mit csinálnak mások, hogy nyolcévi házasság után is naponta szeretkeznek? Hogy bírják fizikailag? És fantáziával? Hiszen ők is napi nyolc órát dolgoznak, nekik is vannak gyerekeik, és nekik is csak 24 órából áll a nap. Eláruljuk a szenvedélyes párok szexuális életének titkát.

1. Állíts fel heti tervet!

Van épp elég elintézni valód (különórára kell vinni a gyereket, ki kell hívni a gázost), érthető, hogy a szex a legutolsó, ami foglalkoztat. Hét év házasság és két gyerek után Elza is így volt ezzel. A hajtásban szinte már el is felejtkeztek a szexről. „Tudtuk, nagyon fontos, hogy időt szakítsunk rá, mielőtt kihűl a kapcsolatunk. A péntek esti szex olyan hivatalosnak tűnt. Variáltunk. Minden hétfőn húzunk egy számot – ennyiszer kell szeretkeznünk a héten. Ha három nap megy el „akció” nélkül, tudjuk, igyekeznünk kell, és minden alkalmat megragadunk.

Néha egész őrült dolgokat csinálunk. Például a múltkor a gyerekek a kertben játszottak. A férjem a garázsba hívott, hogy segítsek a polcot rendbe tenni. A kocsi hátsó ülésére húzott. Vigyorogva mondta, csak akkor tudjuk teljesíteni az előírt penzumot, ha most az övé leszek.”

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex szextippek

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr493394079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása