Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A hosszú kapcsolatok titka

2011.10.12. 13:47 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.biotechusa.hu/cikkek/images/stories/2009_cikk_kepek/szerelmes_pr.jpgSokszor egy kapcsolatnak csak arra lenne szüksége, hogy napi néhány percet foglalkozzunk vele, és máris újra adott a hőn áhított béke, és a szeretetteljes légkör otthon. Szóval lássuk, mi minden az, ami méginkább elmélyíti a kapcsolatot, és mi az, ami nem.

Elismerés, dicséret
NEM: NE hozzuk fel újra és újra a korábbi kudarcait, sikertelenségeit. NE példálózzunk más férfiakkal, különösen NE hozzuk fel jó példaként az exünket.

IGEN: Fontos, hogy érezze fontosságát. Egyenes út egy férfi szívéhez, ha ritkán de hatásos időben ennyit mondunk: „Mi a véleményed?” vagy „Mi lenne velem nélküled!?” Mindezek kis odafigyeléssel és gyakorlással nagyon hasznos mondatok lehetnek. Nem kell túlzásba vinni, de ne féljünk dícsérni, vagy néha azt mondani : „Igazad van.”


Hárpiaság vs. odafigyelés
NEM: NE hívogassuk, hogy hol van és mit csinál, NE kérjük számon minden percéről. Ha nem hív vissza minket néhány percen belül, akkor NE hívjuk újra és főleg NE hagyjunk egyre dühösebb üzeneteket a hangpostáján. Gondoljunk bele, ha esetleg éppen a tilosban jár, akkor az úgysem így fog kiderülni.

IGEN: Ha este hazajön, fogadjuk kedvesen, mosolyogva, mutassuk ki, hogy örülünk neki. Imádni fog minket és bennünket fog a legvonzóbbnak tartani az össze nő közül a világon.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolat titok

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr483297310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása