Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Mit csinálsz az ajándékaiddal szakítás után?

2011.08.27. 20:08 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

https://m.blog.hu/mo/mosolyka/image/ajcsi.jpgAz illatgyertyáját dühösen égettem el, azt képzeltem, hogy ő lángol, és ahogy fogy a gyertya, úgy fogy az a csodás dolog is, ami egykor kettőnk közt volt – mesélte Péter, aki így próbált szabadulni a kapcsolat emlékétől is. Ha szakításra kerül a sor, kérdéses az ajándékok jövője. Összeállításunk szerint a biciklitől nehezebb megválni, mint más tárgytól.

Érdekes oldalra bukkantunk a minap: az Exboyfriend Jewelry olyan ékszerek eladására specializálódott, amelyeket tulajdonosuk az exétől kapott, de már nem tart rá igényt. Az oldal pikantériája, hogy minden egyes eladásra kínált ékszer mellett ott virít a tárgy tragikus sztorija, aminek szakítás lett a vége. Így az, aki megveszi, tisztában lehet vele, milyen múltú ékszert vállal magára.
Szakítás után szanálni kell

Az oldal egyébként - nevével ellentétben - a női exektől kapott cuccokat is szívesen látja. Ez a bizarr, de praktikus oldal így juttatta eszünkbe azt az ismerős szituációt, amikor nem tudunk mit kezdeni az ex cuccaival.

Egy szakítás általában már önmagában annyi kellemetlenséggel jár, hogy az ember legszívesebben az egész kapcsolatot meg nem történtté tenné, de ha már beleszaladt, kénytelen az összes ezzel járó nyűgöt a nyakába venni. Természetesen ezek közül az érzelmi rendrakás a legkeservesebb, de sokak szerint a szó szoros értelmében vett kirámolás is javallott, ha szeretnél végleg megszabadulni minden, az exszel kapcsolatos emléktől. De vajon mi alapján érdemes szelektálni? Hulljon az összes? Vagy a kedvesebb, netán értékesebb darabokat azért nem bűn megtartani?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: ajándék szakítás ajándékok

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr373184413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása