Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Elárulom! Ezért színlelik a nők az orgazmust

2011.08.19. 12:30 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Valljuk be, rengeteg férfinak örök dilemma az ágyban, hogy vajon partnere tényleg elérte a csúcsot vagy megjátszotta az orgazmust.

Növelni akarja párja önbizalmát

Sok nő nagyon nem szereti, ha párja állandóan azt kérdezgeti, miért nem sikerült elmennie. Utálják minden alkalommal elmagyarázni, hogy nekik nem feltétlenül az orgazmustól jó a szex, ami viszont nem azt jelenti, hogy nekik nem volt fantasztikus. A nők valamikor összebújásra vágynak, valamikor eget rengető orgazmusra, és a kettőnek nem kell feltétlenül együtt járnia. Mivel a férfiak többsége ezt képtelen megérteni, a nők sokszor hazudnak, hogy párjuk egóját növeljék.

Fél elengedni magát

Néhány nő szereti mindig tökéletesnek mutatni magát, és gyengeségnek veszi, ha nem kifogástalanul áll a haja vagy a ruhája. Ők azok, akik nem merik elengedni magukat, mert attól félnek, hogy sebezhetőnek tűnnek a külvilág felé – és ez az ágyra is igaz. Mivel az orgazmus önkívületi állapot, szex közben is visszafogják magukat, nehogy véletlenül elveszítsék az önkontrollt.

Retteg a terhességtől

Ha valaki retteg a terhességtől, vagy a nemi betegségektől, nem tud minden erejével a szexuális gyönyörre koncentrálni. A nők, akik ebben a cipőben járnak, csak idővel tudják elengedni magukat és teljesen meg kell bízniuk partnerükben, hogy elérjék a csúcspontot. Ha viszont már nem aggódnak feleslegesen, óriási orgazmusokra lehetnek képesek.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: hazugság orgazmus nők színlelés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr703164770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása