Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Miért veszélyes, ha a pasid még mindig a szüleivel él?

2011.08.06. 18:19 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://napidoktor.hu/media/content/Huncut/5553.jpgBizonyára sokan emlékeznek arra a hollywoodi filmre, amiben a sármos Matthew McConaughey-nek csak egyetlenegy szépséghibája van: nem hajlandó elköltözni a szüleitől. Mentségére legyen mondva, ő is tisztában van azzal, hogy ez 35 évesen kissé kínos, de úgy véli, megéri, hiszen ha valakivel nem akar tartós kapcsolatot, elég felvinnie az illetőt a családi fészekbe, és a hölgy máris menekülőre fogja. Nos, filmünk hőse napjainkban nincs egyedül ezzel a viselkedéssel, bár a legtöbb férfi inkább kényelmi okokból lakik a szüleivel, és nem a szebbik nem elriasztása céljából.

Carpe diem

– A mai huszonéveseknek csak az számít, ami a mostban van – kezdi szakértőnk, Szatmári Ági, a Nyíregyházi Főiskola tanársegédje. – A média az örök fiatalság eszményét közvetíti, az üzenet ez: „maradj gyerek, és érezd jól magad". A fiatalok mindent szeretnének kipróbálni, mielőtt belevágnának a felnőttéletbe. Nem akarnak kihagyni semmit, nem óhajtanak lemaradni semmiről, és emiatt minden kitolódik.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: veszély veszélyes miért pasi szülők

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr283130336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása