Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Szex úton-útfélen - Káma Szútra az autóban

2011.08.01. 02:35 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.centrumnet.hu/helyseg/newspix/15b07b7cd3781d9f62bd3f4b0d3b7a68.jpgSoha nem tudhatod, hol és mikor tör rátok az ellenállhatatlan vágy egy gyönyört hozó szeretkezésre. Ha ez éppen autózás közben következik be, elég, ha félreálltok egy nyugodt helyen... Még a legkisebb kocsiban is bevethetitek a Káma Szútra erotikus fortélyait. Íme, tippjeim!

Mindenki tudja, hogy mi áll a Szerelem könyvének lapjain, de csak kevesen merik kipróbálni az időtálló szexuális fortélyokat. A Káma Szútra legalább annyira szól a férfi és a nő érzelmi kapcsolatáról, mint a szexről fekve, ülve, állva vagy spárgában. A "használati útmutató" inkább azt hangsúlyozza, hogy a változatos, örömteli és kiegyensúlyozott szexuális élet mennyire fontos része egy párkapcsolatnak. Talán az egyik legfontosabb...

Hasznos tippek a kezdetekhez

Először is a megfelelő helyet kell kiválasztanotok. Ez lehet egy eldugott mellékút, egy elrejtett tisztás vagy akár a saját garázsotok is. Persze ha hirtelen jön a vágy, nem lehet jól felkészülni erre, de nem árt, ha könnyen levehető és felvehető ruhában vagy. Ha ülve szeretnétek szeretkezni, a vezető melletti ülés a legkényelmesebb, ha inkább fekve kezdenétek egy gyors menetbe, akkor irány a hátsó ülés. A fokozott izgalom feltétlenül szükséges, sok helyetek nem lesz az akrobatikus előjátékhoz, lehet, hogy időtök sem.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: tippek sutra kama kama szutra autóban szex

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr773115718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása