Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Miért vagyunk féltékenyek?

2011.07.14. 18:30 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://images.askmen.com/dating/dating_advice_250/298_can-jealousy-attract-women_flash.jpgSokunk megtapasztalta már azt a bizonyos mardosó érzést, ami kétségbeesést okoz, bizonytalanságot, félelmet attól, hogy elveszítjük azt, akit szeretünk. Képesek vagyunk józan ítélőképességünket is elveszíteni, s hajlamosak leszünk arra, hogy olyan dolgokat tegyünk, amiket egyébként nem. Miről is beszélünk? A féltékenységről. A mi szemünk is változott már zölddé, szörnnyé változtatva minket. Ez az érzés képes egész valónkat felemészteni. Tudjuk-e, hogy egyáltalán milyen okok miatt lehetünk féltékenyek?

Sokak szerint a féltékenység az igazi szerelem jele, s minél erősebb, annál nagyobb a szerelem. Tény, hogy a nagyon féltékeny ember sokkal jobban szeret, mint a másik fél. De azzal tisztában vagyunk-e, hogy a félelem, hogy elveszítjük azt, akit szeretünk, tulajdonképpen oka lehet egy szakításnak?

Természetesen egy kevés féltékenység még nem árthat, sőt, kell is egy kicsi belőle egy jól működő kapcsolathoz. Hiszen ezzel jelezzük partnerünknek, hogy fontos számunkra és nem szeretnénk elveszíteni. Ám ha a zöld szemű szörny túlzottan jelen van egy kapcsolatban, abba bizony mindkét fél beleőrülhet, s előbb-utóbb valaki kiszáll majd eme fojtó szorításból.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem szeretet féltékenység

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr753067799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása