Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Értelem és érzelem

2012.06.19. 10:40 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.novagyok.hu/uploads/_cikk_kepek/_thumbnails/1714_2_1322147018.jpgVajon hogyan választjuk szerelmeinket? Lehet-e változtatni vonzódásainkon, és mi van akkor, ha tudjuk, hogy akit szeretünk, nem kellene szeretnünk?

A szív nem ismer elhatározást
A mondás szerint a barátaink Isten bocsánatkérése a rokonainkért – hiszen ez utóbbit nem mi választjuk. Ám egyre inkább úgy tűnik, hogy szerelmeinket sem. A felmérések alapján az emberek 85%-a ugyanolyan típusú emberek iránt gyúl lángra. Ennek oka lehet persze kialakult „zsánerünk” is , a ma oly divatos „vonzás törvénye is”, de a pszichológiai tények azt mutatják, hogy valamiképp „belénk van kódolva”, hogy kik vonzanak bennünket. Addig nincs is gond, míg ez egy fekete szemöldökben vagy száj melletti barázdában jelenik meg – ám ennél jóval összetettebbek vonzalmaink, és leginkább belső természetre, kapcsolati problémákat jelentő jellemvonásokban mutatkoznak meg.

Ember tervez...
Egyesek például folyton abba ütköznek, hogy társuk előbb-utóbb kiszeret belőlük. Mások mindig olyan társat fognak ki, aki képtelen kifejezni az érzelmeit, vagy épp a sokadik párkapcsolatuk fut zátonyra az esküvő kérdéskörének felmerülésével. Ám egy dolog felismerni, hogy „én mindig a hülyéket vonzom”, és más dolog tenni ellene. Merthogy nem lehet. Úgy legalábbis nem, hogy az ember elhatározza, na, most aztán olyan ember iránt fog elsöprő szenvedélyt érezni, aki tökéletes társ tudna lenni. Ilyenkor ugyanis általában az történik, hogy az emberlánya ezzel a szilárd elhatározással lép be egy társaságba, jól ki is szúrja magának a két szóba jöhető szingli pasit, akik szépek, okosak, gálánsak és minden szempontból megfelelnek az elvárásoknak, aztán a buli végén ott találja magát egy személyiségproblémás, megrögzött agglegény mellett, és maga sem érti, hogy történhetett ez, de már megint nyakig belemászott egy teljesen reménytelen kapcsolatba.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: érzelem Értelem

A nők rémálma: bizarr szagok a gatyában

2012.06.19. 10:20 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.origo.hu/i/1205/20120518-szeress-a-nok-remalma-bizarr.jpgNem számít, hogy a pasi mennyire naprakész a divatban, vagy milyen szellemes társalgással kábítja el kiszemeltjét, ha az alsónadrágját lehúzva kínos titkok kerülnek napvilágra. Az intim higiénia a szexuális úton terjedő fertőzések elkerülésében fontos szerepet játszik, de úgy tűnik, e tekintetben a férfiaknak van még hova fejlődni.Sok ilyennel volt dolgom sajnos.

Ápolatlan nemi szervek: csúnya betegségek melegágya

A higiénia az öngyógyítás tudománya, a személyes egészség megőrzésének és a betegségek megelőzésének művészete. Az ókori görögök pontosan tudták, hogy a kiegyensúlyozott szexuális élethez elengedhetetlen a tisztaság, és az egyiptomi férfiak sem voltak prűdek erkölcsi kérdésekben, akik például ízléstelennek találták a túlzott szőrzetet, ezért egész testüket borotválták. A tisztálkodási szokásokról minden férfi megtanult valamit a családi környezetben, de mégis: sokan nincsenek tisztában az alapvető szexuális higiéniával. A férfi nemi szervek a leginkább kényes és érzékeny részei az emberi testnek, és bizonyos óvintézkedéseket meg kell tenni annak érdekében, hogy elkerülhetővé váljanak a nemi úton terjedő fertőző betegségek. Minden férfinak pontosan ismernie kell (ene) a saját testét, és egyéni érzékenysége figyelembevételével szigorúan betartania bizonyos tisztálkodási szabályokat.

Tünde, adminisztrátor (29)

"Szerintem a hüvelyhez hasonlóan minden pénisznek van egy jellegzetes szaga, ami teljesen normális. Én szinte megőrülök a pasim finom illatától, és lehet, hogy mások ezért perverznek tartanak, de néha szagolgatni is szoktam az alsónaciját, mielőtt kiveszem a szekrényből. Ugyanakkor elvárom a másiktól, hogy minden körülmények között igényes és tiszta legyen, azt viszont kimondottan utálom, ha valakit mondjuk orálisan kényeztetek, és a tusfürdő ízét érzem a számban."

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: bizarr nők szagok gatyában A rémálma:

süti beállítások módosítása