Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Forró előjáték tippek

2012.01.08. 22:29 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.noiportal.hu/images/cikkek/14852_trukk3.jpgItt vannak a hideg napok, nincs is annál jobb, ha a meleg szobában összebújhatsz a pároddal. Adunk néhány tippet, mivel forrósíthatjátok fel igazán a levegőt!

1. Fókuszban a hajad!

A fejbőr tele van idegvégződésekkel, amit ingerelhettek, ha játszadoztok a hajatokkal.

Amit a párod tehet: Játsszon a hajaddal. Csábítsd be a kádba vagy a zuhany alá, és kérd meg, hogy mossa meg a hajad. Neked csak élvezned kell a csodálatos masszázst.

Tipp: Ha jól csinálja, ne engedd, hogy abbahagyja!

2. Fókuszban a lábak!

Nem számít, ha nincs tökéletes lábad, a legérzékenyebb pontok mindig ugyanazok: lábujjak, boka, térd.

Amit a párod tehet: Kezdjen a lábujjaknál, lassan masszírozza, és szép lassan haladjon felfelé, közben szabad a csók és a harapdálás is! Vedd rá, hogy csak lassacskán haladjon felfelé, koncentráljon a térdhajlatodra is, mivel ez a terület rendkívül érzékeny. És ha már egészen fenn van…

Értékelés: Remegni fog a Föld…

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: tippek előjáték forró

A tökéletes szexhez néhány perc is elég

2012.01.08. 22:24 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://kep.index.hu/1/0/199/1992/19922/1992286_e9439397eddbd3c31daff0edad40c99e_wm.jpgAz amerikai Szexterapeuták és Kutatók Társasága által közzétett tanulmány szerint a kielégítőnek mondott szexuális aktus a párok nagy többségénél átlagosan 3-13 percig tart.

A kutatás során felhasznált információk egy része tapasztalt pszichológusok, házasság- vagy családterapeuták, orvosok és nővérek sokéves megfigyelésén alapszik. A tanulmányban 34 szexterapeuta vett részt, átlagosan 26 éves szakmai gyakorlattal, és 45 százalékuk volt férfi. Közülük csak nyolcan gondolták úgy, hogy a tökéletes aktushoz szükséges megfelelő időtartam partnerfüggő. A többiek egyetértettek abban, hogy a 3 percnél hosszabb aktus már az ”elfogadható”, míg a 7-13 perces időtartamú szeretkezés a „kielégítő” és a 10-30 peres intim együttlét a „túl hosszú” kategóriába tartozik.

1500 pár bevonásával, stopperóra segítségével arra a megállapításra jutottak, hogy a szexuális együttlét átlagos időtartama 7,3 perc.

A tanulmány közzététele talán megnyugvást jelenthet végre mindazok számára, akik a tévéből, moziból, internetről hozzájuk érkező információk alapján úgy érezték, a szexuális életük romokban hever, és lemaradnak valami csodáról, ha szeretkezéseik nem tartanak egész éjen át.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex tökéletes

Szerepjáték a szexben – Hogyan kezdjem?

2012.01.03. 01:07 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.kiskegyed.hu/db/03/28/fetis-kotel-300-d00030328df80a5d36058.jpgA szexuális szerepjátékok kipróbálása az első, ám annál nagyobb csapás, mellyel az unalmat/monotonitást könnyű szerrel száműzhetitek a hálószobából! Persze mindezt mondani a legkönnyebb, mi most azonban továbblépünk és bemutatjuk, hogyan lássatok hozzá „új személyiségetek” kivitelezéséhez, ha még kezdők vagytok e tekintetben!

A tartós párkapcsolatban élők több mint fele állítja, hogy a lepedőakrobatikát (vele együtt természetesen magát a kapcsolatot is) szinte teljes mértékben frissíteni képesek apróbb változtatások is, mint például az erotikus masszázs, a helyszínváltoztatás vagy néhány alkalommal kivitelezett szexuális szerepjáték. Pszichológusok és más szakemberek is úgy vélik, a szerepjáték fontos részévé válhat egy régóta tartó szerelemnek, az átmeneti személyiségcsere ugyanis segít feloldani a hétköznap ránk rakódó stresszt, a felek egymás között kialakult vitáját, valamint a kapcsolaton belüli kommunikáció javára is írhatunk ezáltal a ’pálfordulás’ által néhány plusz pontot!
Szerepcsere egy-két-há’!

A szexuális szerepjáték mondhatni tökéletes kivitelezéséhez pusztán jókora bizalom, rugalmasság és persze kellő merészség szükségeltetik. A fantáziátokra és vágyaitokra bízva a dolgot könnyedén elindulhattok az izgalmakkal teli rejtélyes ösvényen, melynek pusztán szükségleteitek, jó ízlésetek szabhat határt. Fontos azonban leszögezni, hogy e határoktól mentes játszadozásnak is vannak bizonyos íratlan szabályai, melyeket a saját érdeketekben nem árt betartani!

Íme, a szexuális szerepjátékok szabályrendszere:

E különös játékot csak összeszokott, tartós párkapcsolatban élő feleknek javasoljuk, ugyanis az összetartozás, az egymásba vetett hit és bizalom elengedhetetlen része az örömöt hozó szerepjátéknak! Saját biztonságotok érdekében ne játszatok ilyen jellegű játékot röpke ismeretségű partnere(i)tek egyikével sem!

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex amatőr szerepjáték

Trükkök, hogy a pasid fontosabbnak tartson a barátainál

2012.01.03. 01:02 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://debibaba.freeblog.hu/files/egyed%C3%BCl.bmpÁlmaink pasija általában magas, jóképű, humoros és persze imádják az emberek – igen, egytől egyig mindenki, tehát a barátai is! De mi történik akkor, ha úgy érzed a barátokkal egy sorban állsz, de nem az első helyen vagy esetleg még a dobogót sem súrolja a lábad? Küzdj a domináns szerepért, és győzd le a baráti kötelékeket vagy megalkuvással rendezed a helyzetet, nyugtázva, hogy sosem leszel fontosabb, mint a barátai?

Jómagam világ életemben az önállóság – egyenragúság – két ember két külön egész híve voltam. Saját barátokkal, saját hobbikkal, saját testedzéssel, saját munkával, stílussal – egyedi. Szeretem, ha a férfi, akivel vagyok népszerű, és amennyi fejtörést okozhat ez féltékenység terén – természetesen az egészséges határok között – annyira szeretem is, mikor tanácsot ad a barátjának vagy éppen átmegy eltölteni egy pasis estét, mert hiszem, hogy kellenek ilyenek.


Az ő barátai és TE

Egy kiegyensúlyozott, boldog, elégedett embernek szüksége van a barátaira – barátaink útjelzők, egyfajta világítótornyok az élet hullámai között, melyek hol irányt mutatnak, hol csak jó gyönyörködni bennük. Pótolhatatlan élményt nyújt egy-egy közös vacsi, borral fűszerezve, a poénok, melyeket nem ért más, a szófordulatok, a közös emlékek, a magánélet megvitatása. Szeretünk velük nyaralni, bulizni, összeülni és eltölteni az időt.

Így van ezzel a férfi is – szeret a barátaival x-boxozni, sörözni, meccset nézni, edzeni, forma 1-et nézni és igen, lehet, hogy megvan a heti fix program, melytől semmi sem tántoríthatja el, pl. a pénteki foci, és igen, talán néha túlzásba esik. A férfiak tudvalevőleg sokszor nehezen találják el az arany középutat, legalábbis nem azt a fajtát, amit a nők annak éreznek.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: barátok trükkök fontosság

süti beállítások módosítása