Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A férfiak butábbnak látják a kihívó külsejű nőket

2011.11.05. 11:40 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.napiaszonline.hu/galeriak/1379/10425.jpgMost már kutatások is bizonyítják, amit sokan már egyébként is készpénznek vettek: ha egy férfi hiányos öltözetű nőt lát, az agya rögtön a szexre fókuszál, és a figyelme a nő szellemi képességeiről egyből a testére irányul.

Persze most sokan azt mondhatják, hogy ez egy túlzó általánosítás, vagy éppen közhely, de a legújabb tudományos kutatások tényekkel bizonyítják, hogy a férfiak tárgyként kezelik a kihívó ruhát viselő nőket - olvasható a Shine-on.

A Scientific American által összegzett kutatás eredményei meglehetősen lehangolóak. A Princeton egyik kutatása során például átlagos portréfotók sorát mutatták meg férfiaknak és néhány olyat, amelyeken kihívó nők voltak láthatóak. Az utóbbiak szemlélése közben a férfiak agyának azon része, amely a mentális állapot megítéléséért felelős, jóval kisebb aktivitást mutatott. Azaz: tulajdonképpen a szexi nőket kevésbé látták intelligensnek, ambiciózusnak és barátságosnak. Ezek szerint a szexi és az okos kizárja egymást? Nem túl biztató.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kutatás buta sexy plázacica sexi szexy kihívó

A nők többsége biszexuális

2011.11.03. 16:38 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.bezs.hu/images/8/7/5/3875.jpgSok nő játszadozott már életében legalább egyszer azzal a gondolattal, hogy egy másik nővel kerül közelebbi kapcsolatba, és számtalan olyan sztorit hallottunk már, hogy osztálytársnők próbálták ki egymással viccből a csókolózást. Egy új kutatás szerint a biszexuális hajlam a nők többségére jellemző.

A Boise Állami Egyetem kutatói arra jutottak, hogy az általuk vizsgált heteroszexuális női csoport 60%-a vonzódott szexuálisan más nőkhöz, 45%-uk csókolt már meg nőt, és 50% fantáziált már a saját neméről – írja a YourTango.

Elizabeth Morgan pszichológusprofesszor szerint a nők legtöbbször hajlamosak érzelmileg közel kerülni egymáshoz, amitől csak egy lépés az intimitás és a romantikus érzések kialakulása. Azt nézve, hogy a barátnők órákig képesek a legintimebb dolgaikról mesélni, miközben sokszor „szerelmem”-nek vagy „babám”-nak szólítják egymást, egy nőbarátság sokszor alig megkülönböztethető egy párkapcsolattól.

A szexi nőkre ugyanannyit keresünk rá, mint a férfiakra

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: biszexuális

Ahogyan eszi a nő a fagyit, olyan a természete

2011.11.02. 13:45 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://files.mommo.hu/pictures/000/720/720793_f1e26431d7_s.jpgTudtad-e, hogy az alapján, milyen fagylaltot szeretsz, megalapíthatók egyes jellemvonásaid, így tartják japán tudósok. Például, a hagyományos gyümölcsízű fagyit a fiatalos termékek szegmensébe sorolják.

Ha a jeges desszertek széles palettáján a gyümölcsízt részesíted előnyben, ez csak arra utal, hogy szereted a tiszta ízeket és a frissességet. A savanyú ízeket, például fekete ribizlit vagy kivit férfiasaknak tartják, míg az édeseket – nőieseknek. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy egy banán ízt kedvelő fiatalember esetleg „kicsit más lenne”, csak annyiról van szó, hogy jólelkű, nyugodt természete van. Ráadásul, rég bizonyított tény, hogy az édesszájú férfiak a legjobb szeretők!

A vaníliás és csokoládés – a fagylaltgyártás klasszisai. Ez a két íz sok gasztronómiai remekmű alapjaként szolgál. Főleg az idősebb korosztály, a tradíciókat tisztelő, családcentrikus emberek vagy retro stílust kedvelők gyakori választása.

Brit pszichológusok még tovább mentek és arra vetemedtek, hogy jellemvonásokat és viselkedési reakciókat hámozzanak ki magából a fagylalt elfogyasztásának folyamatából. Eredendően a szebbik nem képviselőire irányultak a tesztek, de az eredmények nyugodtan alkalmazhatók férfiakra is. A lényeg, hogy ne vegyük ezeket túl komolyan, másrészt viszont, minden viccben van némi igazság.

Tehát, a tudósok azt merik állítani, hogy ha a párod figyelmesen és mély beleéléssel nyalogatja a hideg finomságot, nagy esélye van rá, hogy ideális feléségjelölt legyen belőle. Meglehetősen romantikus, családcentrikus, barátságos.

http://www.fullextra.hu/images/figyi.gif

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: fagylalt természet fagyi természete

A harmincas nő - finom és könnyű, mint egy jó bor

2011.11.01. 12:07 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.wellnesscafe.hu/Root/Sites/Wellnesscafe/kep/0021/0021213_1.jpgA harmincon túli nőket néha egy jó borhoz szokták hasonlítani, ami nagyon is helytálló kijelentés az igazán ínyenc férfiak körében! Igen-igen, aki könnyű, szép és kötetlen kapcsolatra vágyik, egy úgynevezett „nyári románc” stílusban, az jó helyen kopogtat. Egy harmadik ikszet betöltött hölgynél. Feltéve, ha vonzó és jelentős szexuális tapasztalattal rendelkezik.

"Épp hogy csak kilépett a „zsenge” korszakból, eltemetve minden álmát és vágyát. Lelki ürességben él, ahol minden kiégett, füstölgő hamut hagyva maga után.."

Ideális barátnő

Mindenre egyszerűen tekint. Nem csimpaszkodó, nem kell fűzögetni, tisztában van azzal, mit is akarsz az életben és az ágyban. Veled kapcsolatosan sincsenek tervei, csak a mai napnak él. Mind emellett, egy harmincon túli nőnek általában van saját lakása, ami merőben megkönnyíti a találkozásokat, valamint jelentősen csökkenti a rá irányuló költségeket. Valószínű, hogy állása és végzettsége is van - ez segít a társalgásban, a gyerek megléte viszont az elvárásokat is jelentős mértékben csökkenti.

Nem turkál a magánéletedben

Egy harmincon túli nő nem fog a magánéletedben turkálni és a többi nőd iránt érdeklődni. És főleg nem fog pályázni a feleséged helyére. Viszont olyan baráttá és tanácsadóvá válhat, aki mindig kellő távolságot tud tartani. Megteheted azt is, hogy hetetekig fel sem hívod, tudván, hogy tökéletesen megvan nélküled. Ugyanúgy, ahogyan te is. Amúgy pedig, egy ilyen teremtmény előnyeit órákon át lehetne sorolni. ...

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: harmincas nő ideális barátnő

7 férfitípus, akiről fantáziálnak a nők

2011.10.31. 10:29 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.hirekma.hu/catch/thumb/MTU0LTQzMDQyNA==.jpgKi is az a férfi, akihez bár eszünkben sincs hozzámenni, akinek nem tervezünk gyereket szülni, de szexuálisan rettentően vonzó, és akiről néha minden nő elábrándozik?

Tűzoltó

A hős, aki akár élete kockáztatásával is embereket mentenek ki égő házakból. Ki ne imádná őket: kiváló fizikai kondícióban vannak, ami lehetővé teszi, hogy a legnehezebb szexuális helyzeteket is megoldják.

Nem véletlen, hogy Amerikában hatalmas népszerűségnek örvend a nők körében a tűzoltó szépségverseny.

Rendőr


Az egyenruhás férfiak a nők kedvencei. Hatalmat képviselnek, akiknek nem lehet ellentmondani.

Rendre utasít bennünket, ellenőriz, és akár meg is büntet. Egyértelmű, hogy ha valakit vonz ez a hangulat, akkor nagyon vonzóvá válnak a rendőrök a szemében.


Főnök

Többé-kevésbé ki vagyunk szolgáltatva a főnökünknek: ő dicsér vagy ő kritizál bennünket, ő ad utasításokat, amiket be kell tartanunk.

Az együttlétet elképzeljük az íróasztalon, vagy a tárgyalóteremben, így még izgalom is adódik hozzá, hogy bárki megláthat. Ezek mind ösztönösen izgatóak lehetnek, aminek következtében a főnökök gyakran felbukkannak szexuális fantáziálásainkban.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: fantázia férfitípus

Van, amit kiszúr a pasi - de sok dolog nem érdekli

2011.10.31. 10:24 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://media.ebaumsworld.com/picture/JoseMota/BigTitA11.jpgA pasik szeretik a melleket - ezen kéne aggódniuk a nőknek!

Másként gondolkodnak a nők és a férfiak: vannak dolgok, ami a pasiknak fel sem tűnik, a hölgyek mégis halálra aggódják magukat miatta!

Meglepődnénk, ha tudnánk, mennyi minden nem érdekli a férfiakat, amelynek a nők túl nagy jelentőséget tulajdonítanak. A pasik inkább olyasmin bosszankodnak, amire a lányok nem gondolnak. Lássuk, mik azok!

Határozottan zavarja például őket, ha nyáridőben a csinos lányok inkább beburkolózva járkálnak, mert tele vannak kétségekkel a testüket illetően. Túl nagy jelentőséget tulajdonítanak egy-egy, szerintük nem jól mutató testrésznek, pluszkilónak.

Jobban kedvelik az olyan nőket, akik vállalják és szeretik is magukat. Tudjon enni és nevetni is! - vélik. Sokkal szexisebbnek tartják az ilyen típust, mint ha valaki méretesebb ruhák alá rejti magát. Egy kis plusz kiló itt-ott pedig nem probléma!

A pasikat idegesíti, ha egy nő túlzottan rejtegeti a kebleit. Induljunk ki abból, hogy a férfiak szeretik a melleket. A legtöbben örömmel nézelődnek a kebel méretek és formák széles palettáján. Ne feledjük, egy nagyra becsült mell szexis mell, legyen az A, B,C vagy D kosaras változat. Ha szeretjük a kebleinket és úgy gondoljuk, hogy őrülten szexisek, akkor a pasi is azt fogja gondolni.

"Mit csináltál vele ott lent?"

Manapság a fazonra igazított fanszőrzet hozzátartozik a szexis és ápolt külsőhöz. Mindegy, hogy milyenre alakítjuk, de foglalkozzunk vele - van, aki odavan a teljesen lecsupaszított szeméremdombért, más jobban szereti, ha marad rajta valami. Az érdekes fazon is izgalmas! A lényeg, hogy fokozottan figyeljünk oda a kinézetére!

Mi az, amit viszont biztosan észrevesznek a pasik?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása