HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Gazdag pasi, szegény pasi

2012.10.09. 14:57 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

 

http://www.n-joymagazin.hu/images/galeria/3583/01.jpgVannak facér ismerőseim. Mindkét nemből. Nem egy közülük panaszkodott arról, hogy nem igaz, milyenek a csajok, csak a pénz érdekli őket, ha nincs kocsid, lakásod, szóba sem állnak veled. Ha van, megfejnek, lóvá tesznek, és továbbállnak, ha nagyobb „tejhozamot” sejtenek valahol.    

             
Az egyedülálló lányismerőseim tényleg nagyon helyesek. Ahogy én megismertem őket, tiszta szívvel kijelenthetem róluk, hogy egyiknél sem a pénz dominál és hogy kitűnő, hűséges társ, és remek partner válna belőlük.
Nem értem.
Hol élnek ezek az emberek? Milyen csillagközi távolságokban bolyonganak? Hogyhogy nem kócolódnak össze?
Itt van egy rakat fiú, aki „rendes”, kedves, nem anyagias lányra vágyik, és itt vannak a lányok, akik lasszóval sem tudnak „rendes”, kedves, fiúkat fogni.

Juli és a hűség

Juli is mindig azt mondta: őt ugyan nem érdekli a pénz. Ő csak egy hűséges pasit akar, mert elege van a csalódásokból. Bármit megadna egy olyan férfiért, akiben megbízhatna.
S lám, imája meghallgatásra talált. Elé vetett a sors egy fiút, aki pontosan megfelelt annak a leírásnak, ami összegezte ideálja ismérveit.
Tényleg nem volt gazdag, és szépnek sem lehetett mondani. Még csak szórakoztató sem volt.
De olyan biztos volt, mint a templom torony. És olyan pontos, mint annak az órája.
Lehetett rá számítani, és a fejét tette rá Juli, hogy ez így is marad az idők végezetéig. Annyira megörült a fiú erényének, hogy nem is törődött mással.
Persze, hogy házasság lett a vége, és persze, hogy csalódás.
Juli, aki évekkel ezelőtt letette a nagyesküt, hogy ő egy odaadó pasiért bármire képes lenne, elégedetlenkedni kezdett. A tulajdonság, ami évekkel ezelőtt a tulajdonságok legjobbika volt, kezdett átértékelődni.
A vágyak és a realitások kusza táncba kezdtek, nem ismertek sem ritmust, sem melódiát. Össze-vissza kavarogtak, míg át nem rendeződtek egy merőben új táncrendbe.
Julit nem érdekelte, sőt, idegesítette Endre hűsége. Langyos volt neki, poshadt, mint az útszéli pocsolya. Utálta benne, hogy semmire sem vitte, hogy állandó pénzgondokkal küzdöttek, hogy folyton a fogukhoz kellett verni a garast.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfi pénz szegény hűség pasi Gazdag

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr934828798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.