Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A férfiaknak szórakozás a párválasztás

2011.06.01. 11:51 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.nana.hu/db/0A/9D/no-ferfi-csok-szex-350-d00021A9D3d2af518a7bf.jpgA szinglik között jelentős azoknak az aránya, akik napi szinten foglalkoznak a párkeresés feladatával. Ám ez csak minden harmadik érintettnek jelent jó szórakozást, a többiek kevésbé élvezik. A felmérések arról számolnak be, hogy ez a férfiaknak jóval nagyobb szórakozást jelent, mint a nőknek.

A férfiak talán lazábban, sportosabban fogják fel a párkeresést, mint a nők, vagy az esetükben jobban Szingli pasi - illusztrációérvényesülnek az evolúció hagyományai, de tény, hogy a férfiaknak nagyobb örömet okoz a szingliléttel járó párkeresés. A jelenség fordítottan arányos a férfiak életkorával: minél fiatalabb az érintett férfi, annál nagyobb szórakozást jelent számukra a szingliség – derült ki az egyik legnagyobb német társkereső portál legutóbbi felmérése során, amelyben összesen 6000 férfi és nő vett részt.

 

NŐK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

FÉRFIAK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr552948288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása