Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A szinglik boldogabbak

2011.05.30. 10:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

 

http://4.bp.blogspot.com/_kq1sUY9gokc/SwVjPv4ag1I/AAAAAAAACCY/JAhIBGMIoEo/s320/SingleLifeSection2.gifA tartós szinglilét nem jelent egyet a magánnyal és boldogtalansággal. Éppen ellenkezőleg: számos tanulmány igazolja, hogy a szinglik sokkal egészségesebbek és boldogabbak a párkapcsolatban élőknél.

Az egyedülállóak - és ide sorolandó mindenki, aki nem párkapcsolatban él – száma folyamatosan növekedő tendenciát mutat. Egy aktuális német felmérés szerint, míg a 70-es években a háztartások mintegy 25 százaléka számított egyszemélyesnek, addig ez az arány 2009-re a 40 százalékot közelítette meg. Ha abból a friss kutatásból indulunk ki, amely szerint a szinglik sokkal egészségesebben és boldogabban élnek párkapcsolattal rendelkező társaiknál –, akkor azt is kijelenthetjük, hogy az egészségtelenül és elégedetlenül élők aránya ugyanilyen arányban csökkent…

 

NŐK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

FÉRFIAK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: boldogság egyedülálló szinglik

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr962942714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása