Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Tűrni születtünk?

2011.04.21. 10:30 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

 

A minap egy ismerőssel beszélgettem, aki eddig boldog kapcsolatban élt, de mostanában a nevetést a sírás, a boldogságot a boldogtalanság váltja fel. Mégsem tud lépni. Érthetetlen, mégis ismerős dologról van szó. Szerelem, vagy csak a ragaszkodás, ami összetartja őket? Miért kell neki mégis, ha csak szenvedést okoz?

Tűrni születtünk? Gyermekként álmodoztunk szőke hercegről-fehér lovon, csodálatos esküvőről, boldog életről, s hittük, hogy ez mind valóra válhat. Aztán mire felnőttünk, vagy sikerült megtalálnunk a nagy Őt, vagy nem.
De hova van leírva, hogy akibe beleszeretünk, azzal majd az egész életünket boldogan leéljük? Sehova, ezzel nem is lenne baj, hisz ilyen az élet, de miért nem lépünk, ha valami már annyira nem működik? Az életünket mi alakítjuk, ezért is állok azon dolog előtt értetlenül, hogy miért kell eltűrni egy nőnek, egy embernek a szenvedést, megaláztatást?!

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: csajozás pasizás tűrés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr912844454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása