HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Szex idősebb nővel - mit szeretnek benne a pasik? (18+)

2013.01.09. 13:30 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Már külön szó is van rá (MILF - Mother I'd Like to Fuck), és bizony az idősebb nők és anyukák időnként alaposan meg tudják mozgatni a férfiak szexuális fantáziáját. Megkérdeztem néhány pasit, ők mit szeretnek bennük.

Róbert, vendéglátós (42)
"Nekem már tizenévesen is a 35-40 körüli nők tetszettek, most is azok tetszenek, és valószínűleg hatvanévesen is azok fognak tetszeni. Remélem, még akkor is lesz esélyem náluk... Én úgy szoktam mondani, hogy nem a lányos, hanem az asszonyos formákra bukok, szerintem akkor lesz igazán vonzó egy nő, ha már elér egy bizonyos kort és esetleg gyerekeket is szül. Nem tetszenek a vékonyka fiatal kiscsajok, pláne kiábrándító, amikor hallom beszélgetni is őket. Én az érett nőkre szavazok, és életemben nem is feküdtem le soha harminc alatt senkivel.

Dávid, jogász (31)

"Azért próbáltam ki idősebb nővel, mert egyszerűen kíváncsi voltam rá, milyen az. Korábban csak fiatalabb barátnőim voltak, aztán egyszer egy házibuliban találkoztam egy jó fej, fiatalos, szexis külsejű, negyvenes, elvált nővel. Egy nyelvtanár barátom tanítványa volt, úgy került a buliba...

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex fuck idő mother milf fantázia érett szexuális

"Tíz éve szerető vagyok!" - A megcsalás pszichológiája

2012.12.29. 12:23 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Kinek a hibája a félrelépés? - A hűtlenség arcai


A házasságon kívüli kapcsolatokat széles körben tanulmányozták az elmúlt évtizedekben. A kutatók alapvetően három magyarázatot adnak az alkalmi szexre vagy az évekig titkolt szerelemre: az első - és egyben a legismertebb -, amikor valaki azért lesz hűtlen, mert megoldatlan problémák árnyékolják be a kapcsolatát, nincs érdemi párbeszéd, vagy hiányzik az együttlétből a szenvedély. A megcsalás másik oka, amikor az illető a kalandokban éli ki a szabadság- és/vagy szexuális igényét, a harmadik ok pedig az, amikor valaki alapvetően nem akar félrelépni, és hűtlenségét az alkalom szüli. A legtöbb "csaló" azt állítja, hogy egyszerűen nem teszi boldoggá, vagy nem elégíti ki a partnere, ezért más karjaiban keres vigasztalást. Egy felmérés szerint a mai nyugati társadalmakban a házasságban élő férfiak legalább 40%-a notórius félrelépő, de mögöttük szépen felzárkóztak a feleségek is. Ez a növekvő tendencia nagyrészt annak is köszönhető, hogy a modern fogamzásgátlók sokkal biztonságosabbá tették a védekezést, a társadalom is toleránsabb a "kilengésekre", illetve az emberek többet dolgoznak és utaznak, így könnyebben esnek kísértésbe.

Árpi, taxis (29)
"Rengeteget dolgoztam, hogy mindent előteremtsek a családomnak. A páromnak több, hosszabb ideig tartó kalandja is volt, mielőtt lebukott. Amikor megkérdeztem tőle, hogy mit érzett közben, azt válaszolta, hogy az elején annyira élvezte másokkal a szexet, hogy nem törődött semmivel. Arra a kérdésemre, hogy látott e-engem valaha, mint szerető (és éjjel-nappal robotoló) férjet - amikor sunyi módon másokkal bújt ágyba -, azzal érvelt, hogy én nem törődtem vele, ő meg csapdába esett. Sokáig gondolkodtam azon, hogy elhagyom, de elképzelni se tudom, hogy ne lássam nap mint nap a gyerekeimet."

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYATATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: hűtlenség szerelem kapcsolat felmérés tanulmány házasság megcsalás kutatók notórius

Orális szex csak nőknek, avagy a nyelv titkos útja a gyönyörig - Forró szextipp éjszakára (18+)

2012.12.11. 17:29 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://pua.hu/wp-content/uploads/2011/11/oralis_szex3_pua.hu_.jpgLehet, hogy az orális kényeztetés idáig nem szerepelhetett a vágyaid között, mert a pasik egy része nem lelkesedik érte, a másik fele meg nem igazán tudja, hogy mit kell tennie azért, hogy jó legyen a nőnek.
Jó, ha tudod, rajtad áll vagy bukik, hogy a vállalkozó kedvű pasi meddig megy el, és milyen ügyes, hiszen valójában először neked kell irányítani a nyelvét és az ajkait. Ne feledd: neked kell diktálnod a tempót is.

Az orális szex akkor jó, ha a partnered nem csap le azonnal a szeméremdombra, és akkor lesz hosszú az örömöd, ha a nyelvével a csiklódat is percekig elkerüli. Hosszú és lapos nyelvtartással először a combtöveket kényeztesse, éppen ott, ahol a nagy szeméremajkak találkoznak a combbal, és csak akkor haladjon fölfelé és befelé, ha érzi, hogy a vágyak háromszorosára duzzasztották már a külső-belső szirmokat.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: orál kényeztetés orális szex

"Csak" a feleségét kellett volna otthagynia

2012.12.09. 16:43 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://imagestore1.blogger.hu/25_24646_504828_1ba5644fb69c8394bf1ecb09a19d84dd_20bb79_301.jpgSéta közben váratlanul megfogta a kezemet. Meleg volt a tenyere, jólesett az érintése. Kéz a kézben mentünk a parkolóhoz, és a kocsimnál, búcsúzóul megcsókolt.

Hittem neki. Hittem is meg nem is. Mert már évek óta csak ígérgetett. A jövő karácsonyt… A jövő szilvesztert... Elhittem, aztán eljött a karácsony, a szilveszter, de ő a feleségével ünnepelt. Az egészben az volt a legdurvább, hogy nem volt gyerekük, engem szeretett, állítólag senki másba, soha nem volt annyira szerelmes még, mint belém, mégsem tudott eddig elválni.

– Tudod, annyi mindent ígértél… A válási papírokat, aztán amikor az nem ment, a válás elhalasztását, de az összeköltözésünket – böktem ki végül, amikor már kicsit összeszedtem magam.
– Tudom, hogy nem viselkedtem rendesen – suttogta. – De idő kell, hogy Renáta elfogadja, hogy különmegyünk. Már többször mondtam, hogy megbeszéltem vele, de nem akarom, hogy összetörjön a lelke. Amint elfogadja, hogy nincs közös jövőnk, eljövök.

"Mindig csak ígérgetsz!"

– És ha sosem fogadja el? Ha ragaszkodik hozzád?
– Már teljesen megromlott a viszonyunk. Lassan hozzászokik a gondolathoz, hogy én nem leszek, és miután elköltözöm, ő is nyitni fog más irányba. De most tapintatosnak kell lennem, mert a bátyja beteg…

– Előtte az anyja volt beteg – csúszott ki a számon. János kapva kapott a szavaimon:
– Igen, akkor az nagyon nagy sorscsapás volt számára, amit csak úgy tudott feldolgozni, hogy mellette voltam.
– De már felgyógyult az anyja.
– De a bátyja még lábadozik a lábműtétje után.
– Figyelj, azért nem halálos az a műtét.
– Nem, de Renáta segít a családnak. Lelkileg kell, hogy mellette álljak.
– És mellettem? Mellettem ki áll? – kérdeztem, de már csak az üres vonaltól. János letette a telefont, nyilván belépett a dolgozószobájába a felesége.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfi hit házasság feleség válás elhagyás igéret

A házasság halála

2012.12.09. 16:34 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://magyarnarancs.hu/data/cikk/5/56/54/cikk_55654/200214_46.jpgEmberiességünk természetes megnyilvánulása, hogy tragikusnak ítéljük, ha valakinek meghal a házastársa. A gyász és a veszteségből fakadó fájdalom együttérzést váltanak ki a családból és a barátokból egyaránt, akik ilyenkor kivétel nélkül megértően, a megnyugtatás szándékával fordulnak a gyászolóhoz, támogatásukról biztosítva őt.


Különös módon a válás kapcsán (amely bizonyos szempontból a házasság halálaként is értelmezhető) nem feltétlenül tapasztalunk hasonló együttérzést az ismerősök részéről. A család általában szégyelli az esetet, és gyakran rosszallóan tekint az elhagyott személyre: „Ugye megmondtam!” – hangoztatják. A barátokat szintén kellemetlenül érinti ismerősük válása: olykor kényelmetlenül érzik magukat az illető társaságában, fokozottan ügyelve arra, hogy bizonyos „kényes” témákat ne érintsenek. A vallásos emberek hasonló reakciókat tapasztalhatnak gyülekezetük részéről – megértés és támogatás helyett gyakran helytelenítés és megbélyegzés a jussuk. Ugyanakkor az ismerősök körében akadhatnak olyanok is, akik örömmel fogadják a hírt, hogy az illetőnek végre sikerült megszabadulnia a rossz házasság nyomasztó terhétől, és felszabadultabb és boldogabb lehet.


Az említett reakciók azonban egytől-egyig kedvezőtlen hatásúak, ugyanis gátolják a gyász természetes folyamatát. Tudniillik a válás mind az elhagyó, mind az elhagyott házastárs számára lesújtó esemény (még akkor is, ha a felek a másik helyzetét esetleg kedvezőbbnek ítélik, mint a magukét) – egy olyan csapás, amely óhatatlanul gyászt szül; gyászolni pedig helyesen kell.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Ne felejtsd lájkolni és megosztani :) Köszi :)

Szólj hozzá!

Címkék: házasság halála

Kiknek nehéz párt találni?

2012.11.02. 23:02 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.novagyok.hu/uploads/_cikk_kepek/_thumbnails/1988_2_1348061759.jpg

Párt találni nem könnyű. Vannak, akik minden szakításuk után máris új férfi oldalán feszítenek – míg mások évekig hiába bóklásznak keresve a Nagy Őt. Vajon milyen tényezők nehezítik meg a pártalálást, milyen típusú nők találnak nehezen rá az igaz szerelemre?

A Félénkek

Nehéz párt találni a félénk nőknek.
A félénkség nemcsak azért akadály, mert az ember lánya nem mer odaaraszolni ahhoz a férfiúhoz, aki megdobogtatta a szívét – a túlzott visszahúzódás „láthatatlanná” teheti a belső értékeket. A társaságban túlbeszélik, a véleménynyilvánításokkor meg sem hallgatják, a kihívóan öltözött barátnők között elszürkül a szerény, visszafogott személyiség.

A Karrieristák

A "karrierista" nők a szakmaiság területét kiemelt fontossággal kezelik - munka mellett alig jut idejük magánéletre. Ők nemcsak azért tudnak nehezen kialakítani kapcsolatot, mert „nem is vesznek részt az életben”, hanem azért is, mert önállóságuk, karrier-központúságuk riasztóan hat a férfiakra. Egy öntudatos, dolgozni akaró és szerető nő még a 21. században is „keményebb diónak” tűnik, mint a gyengébb nem családanyai szerepre vágyó, a házasságban és gyermekvállalásban önmagukat megtaláló tagjai.

A Magasak

A magas nők ugyan előbb tapasztalják magukon a férfitekinteteket, ám az ismerkedés terén bizony hátrányból indulnak: sok alacsonyabb férfi nem is mer közelíteni egy magasabb nőhöz. De még ha ez nem is okoz problémát, számos magas nő nem tud igazán férfiként tekinteni egy válláig érő pasira.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Miért érzik ellenállhatatlannak magukat a férfiak?

2012.10.18. 08:15 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu


http://www.kiskegyed.hu/lapokkepek/cikkek/39000/39203_ferfi-625-d000321CF966e1844fcfa.jpg

Ha a férfiak az alkalmi szex kedvéért kalandokba bocsátkoznak, az esetek többségében túlbecsülik a nőkre gyakorolt vonzerejüket. A nők ezzel szemben inkább arra hajlamosak, hogy a ténylegesnél jóval kisebbnek ítéljék meg hatásukat a férfiakra.    

             
A férfiak magabiztossága a legtöbb férfi esetében nem ismer határokat, főleg akkor, ha a nők meghódításáról van szó. Nem ritkán fordul elő, hogy a kiszemelt nő nemet mond, ám a férfi a határozott elutasítást is igennek veszi.

Mennyire jövök be a másik nemnek?

Ez mindenekelőtt a villámrandik esetetében fordul elő, amikor csak kevés idő áll az érintettek rendelkezésére, hogy a másikat megismerjék, s megítéljék, van-e esélyük szexre a villámrandi-partnerrel – állapították meg az amerikai Williams College kutatói. Carin Perox és kollégái 199 egyetemi hallgató viselkedését figyelték meg villámrandik során.
A randik előtt mindenkinek pontoznia kellett saját vonzerejét, s arról is beszámolni, mennyire nyitottak egy lazább kapcsolatra. Minden közreműködő öt, vele ellentétes nemű partnerrel ismerkedhetett meg az egyenként három percig tartó villámrandik során. Miután a gyors randevúk lezajlottak, minden résztvevőnek újra meg kellett ítélnie vonzerejét és azt, mekkora hatást tett a potenciális partnerekre.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: hiba szex férfiak tipikus ellenállhatatlan Miért

Gazdag pasi, szegény pasi

2012.10.09. 14:57 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

 

http://www.n-joymagazin.hu/images/galeria/3583/01.jpgVannak facér ismerőseim. Mindkét nemből. Nem egy közülük panaszkodott arról, hogy nem igaz, milyenek a csajok, csak a pénz érdekli őket, ha nincs kocsid, lakásod, szóba sem állnak veled. Ha van, megfejnek, lóvá tesznek, és továbbállnak, ha nagyobb „tejhozamot” sejtenek valahol.    

             
Az egyedülálló lányismerőseim tényleg nagyon helyesek. Ahogy én megismertem őket, tiszta szívvel kijelenthetem róluk, hogy egyiknél sem a pénz dominál és hogy kitűnő, hűséges társ, és remek partner válna belőlük.
Nem értem.
Hol élnek ezek az emberek? Milyen csillagközi távolságokban bolyonganak? Hogyhogy nem kócolódnak össze?
Itt van egy rakat fiú, aki „rendes”, kedves, nem anyagias lányra vágyik, és itt vannak a lányok, akik lasszóval sem tudnak „rendes”, kedves, fiúkat fogni.

Juli és a hűség

Juli is mindig azt mondta: őt ugyan nem érdekli a pénz. Ő csak egy hűséges pasit akar, mert elege van a csalódásokból. Bármit megadna egy olyan férfiért, akiben megbízhatna.
S lám, imája meghallgatásra talált. Elé vetett a sors egy fiút, aki pontosan megfelelt annak a leírásnak, ami összegezte ideálja ismérveit.
Tényleg nem volt gazdag, és szépnek sem lehetett mondani. Még csak szórakoztató sem volt.
De olyan biztos volt, mint a templom torony. És olyan pontos, mint annak az órája.
Lehetett rá számítani, és a fejét tette rá Juli, hogy ez így is marad az idők végezetéig. Annyira megörült a fiú erényének, hogy nem is törődött mással.
Persze, hogy házasság lett a vége, és persze, hogy csalódás.
Juli, aki évekkel ezelőtt letette a nagyesküt, hogy ő egy odaadó pasiért bármire képes lenne, elégedetlenkedni kezdett. A tulajdonság, ami évekkel ezelőtt a tulajdonságok legjobbika volt, kezdett átértékelődni.
A vágyak és a realitások kusza táncba kezdtek, nem ismertek sem ritmust, sem melódiát. Össze-vissza kavarogtak, míg át nem rendeződtek egy merőben új táncrendbe.
Julit nem érdekelte, sőt, idegesítette Endre hűsége. Langyos volt neki, poshadt, mint az útszéli pocsolya. Utálta benne, hogy semmire sem vitte, hogy állandó pénzgondokkal küzdöttek, hogy folyton a fogukhoz kellett verni a garast.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfi pénz szegény hűség pasi Gazdag

Az igazi nő

2012.10.01. 15:12 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://kepfeltoltes.hu/120706/574909_472743646088245_160475163_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: igazi nő

Felmérés

2012.09.05. 22:50 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.glamour.com/sex-love-life/blogs/smitten/2009/06/18/1125-feet-sex-bed-couple_sm.jpgSzexuális szokások...dolgok felmérés alapján... 

Kinga és Balázs kifejezetten szenvedélyes pár, akik nyíltan mesélnek hálószobatitkaikról.
–Én akkor élvezem leginkább a szeretkezést, ha Balázzsal egyszerre van orgazmusunk– árulja el a 28 éves Kinga, aki két éve van együtt kedvesével.
– Nekem is ez okozza a legnagyobb örömöt – reagál rá a barátja, Balázs. Ők ketten is igazolják azt az eredményt, amely a Cosmopolitan magazin internetes Nagy Szextesztjén kiderült, vagyis, hogy a válaszadók 33,87 százaléka leginkább azt élvezi, ha párjával egyszerre éli át az orgazmust.
– Szinte minden nap megkívánjuk egymást, ami azért nagyszerű, mert igazolja, hogy két év után is lehet izzó szenvedély két ember között – meséli Kinga. Ám a a magyar párok nagy többsége ennél kicsit ritkábban, csupán hetente egyszer bújik ágyba kedvesével..
– Engem kifejezetten izgat, ha Kinga vállalva önmagát, előttem **********. Sőt ezt a kis játékot bele is illesztettük a szexuális életünkbe – vallja őszintén Balázs. És nem is ritkaság az efféle játék, hiszen a teszt válaszadóinak 63 százaléka élvezi, ha a párja előtt elégítheti ki magát, majd együtt fejezik be az aktust.

Na és mi a te hálószobatitkod?

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék felmérés kielégülés hálószobatitok

10+1 szexi tévhit

2012.09.04. 23:47 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://kitnes.net/1_188398/300..1.880464.jpgTévedni emberi dolog – ám nem mindegy, hogy egy-egy berögzült elképzelés milyen irányba tereli a szexuális életedet. Vannak ugyanis olyan tévhitek, amelyeket valóban csak a gyakorlat igazolhat. Lássuk hát a leggyakoribb szexi téveszméket…

1. Minél nagyobb a pénisz, annál nagyobb örömet képes szerezni

Sokan úgy tartják: nem baj, ha kicsi, csak játékos legyen. Ez a mondás csak részben igaz. Egy apró, vékonyka pénisz valóban nem mindig tud vaginális orgazmust előidézni, ám egy izgalmi állapotban lévő 8 cm hosszú, ugyanakkor vaskos pénisz már alkalmas a női csikló izgatására, és a G-pont elérésére egyaránt. A legideálisabb méretnek egyébként a 14-16 cm között mozog. 18 cm felett már könnyen fájdalmat okozhat. Sőt, egyes nőknek még az is kifejezetten fájdalmas, ha mélyen beléjük hatolnak, ezért sokszor fordul elő, hogy akkor érzik a legnagyobb kéjt, ha a pénisz csak a háromnegyedéig hatol be. Egyes nőknek az átlagon felüli méret egyenesen kínszenvedéssel járhat, hiszen olyan érzésük van, mintha felnyársalták volna őket.

Az a lényeg, hogy a pénisz merev állapotban legyen

Igen, merevedés nélkül valóban nem lehet tökéletes az aktus, hiszen el sem juthatunk a normál behatolásig. Ám nem kell azonnal akcióba lendülni, egy kiadós előjáték csak tovább fokozza az izgalmat. Ha nem érzed, hogy elég kemény lenne a behatoláshoz, alkalmazz orális szexet! Képezz vákuumot a száddal, hogy a vérerek megduzzadhassanak. Fektesd úgy a pasit, hogy pénisze a föld felé lógjon. De semmiképp se küzdj vele elkeseredetten! Mondd, hogy nincs szükséged az ő keménységére ahhoz, hogy kényeztethessen téged. Ne támassz követelményeket vele szemben, ha nem sikerül felállítani a szerszámát. Vezesd ujjait a hüvelyedbe, és mutasd, hogy mennyire élvezed!

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Tudtad-e?

2012.09.04. 23:40 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

ddddddddddddd_www_kepfeltoltes_hu_1346794803.jpg_461x384

Szólj hozzá!

Címkék: tudtad-e

Csajozós tippek - 1. rész, Testbeszéd

2012.09.04. 14:38 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Szeretnénk hasznos tanácsokat adni, hogy hogyan tudjunk könnyebben ismerkedni, illetve kapcsolatot kialakítani lányokkal.

 

Csajozós tippek - 7. rész, Kudarcok, segítő körülmények részlet

Nézd meg a videót! :  http://videosmart.hu/video/csajozos-tippek-1-resz-testbeszed

 

Hogyan viselkedjünk, ha meg szeretnénk szólítani valakit?

Ha megszólít valaki egy lányt, fontos a testbeszéd, fontos a mosolygás, de nem kell túlzásba esni. Ha mosoly nélkül, faarccal megszólítunk valakit, az rémisztő tud lenni. Fontos a távolság túl közel megyünk egy ismeretlen emberhez, az is rémisztő lehet a lány számára. Fontos, hogy milyen irányból közelítünk, inkább oldalról közelítsünk, mint szemből. Lényeges a testtartás, ha rádől valaki a beszélgetőpartnerére, az fenyegető hangulatot áraszthat. A karunkat ne tartsuk magunk előtt, és ne tördeljük zavarodottan, inkább „lógjon” magunk mellett. Ha ez szerencsétlenül hat, érintsük össze a hüvelykujjat és a középső ujjat vagy tegyük zsebre a kezünket.
Fontos a lábtartás, az a szerencsés, ha vállszélességben vannak a lábak, a túl nagy terpesz nem ajánlott. Akár hátulról közelítve is meg lehet szólítani valakit.
Legjobb, ha nem iszunk ilyenkor, de ha kezünkben van egy pohár, azt ne tartsuk magunk elé védekező-módon.

Szólj hozzá!

Címkék: tippek csajozás testbeszéd csajozós

Tanácsok pasiknak

2012.09.04. 10:56 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu


http://m.cdn.blog.hu/os/ostobapasik/image/Sweat%20drops.jpg

Tanács pa$iknak

1. Ha gyönyörű szexistennőként kezelsz, azzá is válunk, viszont, ha nyűgös hisztérikának tartasz, akkor azzá.
2. Nem azért kérdezzük folyton, hogy szeretsz-e, mert idegesíteni akarunk, hanem, mert biztonságra vágyunk.
3. Nem minden nő megy a vagyonodra. Sokan értékeljük többre a személyiségedet és a szerelmedet.Viszont ha nem vagy elég férfias és emellett még hülye is,akkor csak a pénzedben bízhatsz,te szerencsétlenség!
4. A haverok jelenlétében is legyetek figyelmesek velünk!
5. Ne csak a sexen járjon az eszed!!
6. Akkor dugj, mikor tényleg kívánod a nőt, ne csak a teljesítménykényszer miatt!
7. Ne szeretkezés után kérdezd meg, hogy jó volt-e. Ha már mindenáron kérdezni akarsz, kérdezd közben.
8. Tudod, hogy miért teremtette Isten előbb a férfit, és csak utána a nőt? Mert minden remekmű előtt kell egy piszkozat!
9. Nem kell az összes haverodnak tudnia, hogy hogy szopok!
10. Ha elsőre nem jön össze, nem baj, sose add fel. A nőknek bizonyítani kell és az nem megy csak folyamatosan
11. Ne azt mondjátok, amit hallani szeretnénk, hanem azt, amit igazából gondoltok... (nyuszika)
12. Ha azt mondom: Szeretlek! Ne azt válaszold rá, hogy: Tudom.
13. Ha nem találod a tévéújságot, nézd meg a wc-ben: te vitted magaddal...
14. A nők is sokkal hamarabb végeznének a készülődéssel, ha nem kellene az alsógatyától a nyakkendőig mindent a férfiak kezébe adni.
15. Még senkinek nem kopott el a keze, ha időnként elmosogat.
16. Szerintem a férfiak is képesek ellátni magukat. Bizonyítsd be!
17. Nem minden lány nagyképű, nyafogós. Vedd észre az értékeket!
18. Ne csak a kocsidat fényesítsd!
19. A sex olyan mint a fogmosás minimum reggel délben este szükség van rá naponta
20. Ha büdös vagy fürödj meg!!
21. Egy: ne büfögj hangosan! Kettő: ne legyél rá még külön büszke is!
22. Vedd észre bennünk az embert, ne csak a nőt! Van olyan, hogy nincs kedvünk puccosan kinézni, de nem is akarunk: néha van más dolgunk is!
23. Nem zsarolásból sírunk! Igenis ki vagyunk borulva, mert nem értesz meg és azt hiszed, ha ágyba viszel, minden megoldódik!
24. Mielőtt puszti adsz,töröld le a lecsómaradékot a bajszodról
25. Ne hidd, hogy Te a teremtés koronája vagy. Ha valaki Rád néz, nem biztos, hogy dugni akar Veled!
26. Tanuld meg kezelni a veceuloket. Ha fent van, hajtsd le.
27. A férfi jutalma a nő, a nő jutalma a tudat, hogy ő a jutalom...
28. Nyalj úgy hogy ne harapj rá!
29. Megnbézem veled a focimeccset, de cserébe holnap gyere el velem vásárolni!
30. Ne részegedj le a barátnőd előtt,úgy ha ő józan!!! Annál nincs rosszabb!
31. Ne csak a farkatok után menjetek!!
32. A nők 90%-a érzelem dús, inteligens, jól ápolt. Érdekes ez az arány a férfiaknál fordítva van....
33. A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?
34. Tudod Isten először megteremtette a férfit, de utánna jobb ötlete támadt!
35. Gondolkozz mielőtt megcsalnál
36. Ne akard, hogy mindig azt mondjuk, amit hallani szeretnél. Nikol
37. Ha verset írsz nekünk azért mindig plusz pont jár
38. Csak akkor kérdezd meg, hogy mi jár a fejünkbe, ha tényleg érdekel és végig tudod hallgatni.
39. Ne ragadj ránk,mint a pióca. Nekünk is szükszégünk van szabadságra. N.J.
40. Ha mondjuk beigéred, hogy felhívsz, esetleg be is lehet tartani
41. Ha egy problémát próbálok megbeszélni, akkor mondd el a véleményed, ne csak bólogass! Megbeszélni akarom, nem rád erőltetni!
42. Ne várdd el, hogy minden házimunkát mi végezzünk el, miközben te a TV nézed, vagy újságot olvasol!
43. Ha így folytatod, alkoholista leszel! Ebből pedig nem kérek!
44. Légy oly kedves, és ne csak szóban emlékezz meg a szülinapunkról, pláne ha 2 héttel előtte több ezer Ft értékben kaptál ajándékot a tiédre!
45. Esetleg nem mosnál fogat?
46. Ha sírunk, nem biztos, hogy hisztiből tesszük. Lehet, hogy tényleg szenvedünk! Lehet, hogy miattad?
47. Ne igyál annyit, hidd el undorító vagy és elviselhetetlen részegen!
48. Nem árt a farkad alaposabban megmosni, elég rossz íze van, ha túrós!
49. Moss kezet WC után! Lehet, hogy rácsöppent...
50. Nem meghóditani művészet, hanem megtartani egy nőt!
51. Ritkák a komoly,erkölcsös lányok.Ha ráakadsz véletlen egyre,becsüld meg igazán!
52. Egy-egy spontán figyelmesség nagyon jól esik minden nőnek!! (Virág, bon-bon, szerelmes cetlik stb.)
53. A férfi becsület drága kincs melyet ellopni nem lehet,mert nincs!!!!!
54. Hiába is küszködnek a hapsik akkor is a nők a jobbak
55. Bovits a szokincseden, ismerkedj ezekkel a szavakkal: bocsanat, szeretlek, csinos vagy, jol all!
56. Ha eleged van a nőkből emlékezz erre: Olyan vagy a nő nélkül,mint a farkad nélkül..Nem tudsz mit kezdeni az élettel:)
57. Jegyezd meg,ha egy nő azt kérdezi: Édesem..Nem híztam el egy picit? Erre sose mondd azt:Fogyókúrázz,külömben visszazárlak az ólba..
58. A pórszítvót nem lehet lehalkítani
59. Ha azthiszed te vagy az okos akkor inkább titkold a sötétséged...ha fáj az igazság ne sirj!
60. Nem ártana naponta tiszta gatyát venned
61. Elöbb a lelkünk olvadjon össze, aztán jöhet az éjszakákig tartó vad órgia!
62. Attól hogy egy nő még biologilag szűz nem jelenti azt hogy lelkileg is az. Lehet hogy olyan fantáziával rendelkezik amit egy kurva is megírigyelne. És ha már itt tartunk, attól hogy egy nő már nem szűz nem jelenti azt hogy lelkileg sem az. Egy csomó ilyen nőt ismerek. Képesek váratni akár 1 évig is egy férfit. Ugyhogy ne itélkezettek olyan hamar a szűz lányokról! ( egy 22 éves nő)
63. Ne játszd meg az elérhetetlent! Elég hiteltelennek hat hogy nem akarsz megdugni...
64. Ha rádpillant egy idegen nő az utcán, attól még nem tetszel neki. A továbbiakban nyugodtan leveheted a szemed róla.
65. Nem kell feltetlenul odakat zengened, eleg ha odafigyelsz arra amit mondunk.
66. Ne nézd, csináld!
67. Boxer legalabb naponta kell cserelni
68. Halottál már a fogkeferől??
69. Egy váratlanul ajándékozott csokor virág jó befektetés!!
70. Előfordul, hogy tényleg fáj a fejünk!
71. Fektessetek kicsit tobb energiat egy kapcsolatba, amikor meg minden ok , mert kesobb mar a dupla is keves lesz!
72. Ha Istent emlegetem, NEM Rád gondolok
73. A férfi szép és okos nem lehet egyszerre, mert akkor már nő lenne!!!
74. Létezik személyi higiénia! - Nem elég lerázni használat után(nem kimélve a környezetet), e célból szabad használni a wc-papirt is! Ugyanis-többek közt- erre találták fel!
75. Strapáljázok magatokat a megszólításunkkal.
76. Még mindig divat a gyengédség - Nekünk
77. Bármilyen hihetetlen a női akt képek nem tudnak szopni!
78. Én is szeretlek, de ne akarj mindig velem lenni, mert az nagyon utálom.
79. Ha odamész egy lányhoz akkor ne ezt mond neki:gyere béjbi dugjunk!Hanem lepd meg egy ár jó szoval..Pl:NAgyon sexi vagy!Meghivhatlak eg italra?
80. Demokrácia van: Mindíg az van amit a nő akar. Igen?!
81. Ne foglalkozz annyit a focival!!! Mi is a világon vagyunk!!!
82. Jegyezd meg,egy nönek jobban all a tükör használata mint neked kancsókám!
83. Mielött minket kritizálnál,nézz magadra!
84. Ha tetszünk neked, smárolj le minket.Max. egy pofont kapsz!
85. Vered a melled felteglaval, hogy Te vagy a fej...viszont en vagyok a nyak mely a fejet mozgatja fej, de en vagyok a nyak
86. A távirányító soha nem tünik el, csak nem találod!
87. Ha zavar hogy borotválom a lábam, próbáld ki a gyantát te is...!
88. Nem "nincs hangulatod hozzá", hanem ismerdd be: LUSTA vagy!
89. Ha azt mondjuk elég nagy a mérete, akkor hidd el, hogy nem kicsi.
90. Ha mi szarul vagyunk nem dugni hanem beszélgetni akarunk
91. Igen csak eszrevehetned a ket lyuk kozotti kulonbseget amikor bele mesz
92. Bovits a szokincseden, ismerkedj ezekkel a szavakkal: bocsanat, szeretlek, csinos vagy, jol all!
93. Engedd meg hogy bemutassam neked a lelkiismeretedet!! (hűség)
94. Nehogy azt higgyétek nálatok okosabb nem létezik
95. Nem baj Drágám, majd legkölelebb = Nem hiszem el, hogy nekem jutott egy ilyen pancser!
96. Lehet, hogy több eszed van, mint egy nőnek, de a nő jobban hasznosítja azt a keveset!
97. Nem akarjuk tudni, mekkorat szartal!
98. Logika. Ivar nelkul.
99. A felmosorongy a csap alatt van.
100. Nevetunk azon, amit te viccesnek tartasz. Ne akard tudni, min nevetunk, amikor nem azon!
101. Mosogatni szexi.
102. Mi nem felunk egy okosabb partnertol. Gondolkoztal mar azon, hogy te miert igen?
103. Azert, mert nem a szepsegedert szeretunk, meg latjuk az uszogumidat!
104. Nem buzis tulajdonság jó ízléssel öltözködni!
105. Tudjuk, hogy nehéz elhinni, de van, amit a szex nem old meg.
106. Kozmegegyezes szerint ugy teszunk, mintha te lennel az Isten. Ne akard tudni a reszleteket!
107. Az a lány a cimlapról nem törli fel a hanyasodat.
108. Ne vakargasd -- mosd meg!

Szólj hozzá!

Címkék: tanács tanácsok férfiaknak pasiknak

Lenyeled vagy kiköpöd? 18+

2012.09.04. 09:19 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Igen, azt... Sok nőt elriaszt a gondolat, míg mások örömmel teszik ezzel is még élvezetesebbé az együttléteket. Egy biztos: a pasik számára izgató, ha lenyeled!

Az orális szex az egyik legbensőségesebb módja annak, ahogy a párod a csúcsra juttathatod, illetve lázba hozhatod, hogy aztán alaposan összegyűrjétek a lepedőt. A gyors, már-már "összecsapott" menetekben egyáltalán nem, vagy csak nagyon kevés idő jut a szájjal való kényeztetésre, pedig azt minden férfi nagyra értékeli. Ahogy azt is, ha a végén lenyeled "munkád gyümölcsét" - de ha úgy érzed, hogy neked ez nem megy, ne erőltesd magadra, és ne is érezd úgy, hogy ezzel csökken az együttlét varázsa!

  • Legjobb, ha olyan férfit részesítesz orális örömökben, akihez szoros érzelmi szálak fűznek, így sokkal könnyebben át tudod adni magad a szenvedélynek, és ha eddig nem gondoltál rá, még ahhoz is kedvet kaphatsz, hogy a spermáját is lenyeld.
  • Nyugodtan beszéljetek erről az első alkalom előtt, ha ettől jobban érzed magad. Elmondhatod, hogy nem szeretnéd lenyelni a végén, biztos, hogy meg fogja érteni, és nem fogja ráderőltetni - ha mégis, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy megérdemli-e, hogy intim közelségbe kerülj vele.
  • Attól, hogy nem a szádban kerül sor a művelet záróakkordjára, még ugyanolyan szenvedélyes lehet az együttlét. A férfiak számára igen izgató az is, ha a melledre vagy a hasadra élveznek.
  • A sperma lenyelése - a köztudatban keringő sok tévhittel szemben - egyáltalán nem ártalmas, ha a partnered odalent is gondot fordít a személyes higiéniára, akkor nincs okod félelemre.

Aranyszabály!

Az AIDS sajnos könnyen terjed a férfiak nemi váladékával, így az orális szex is fertőzésveszélyt jelenthet. Úgyhogy csak óvatosan az élvezetekkel!

Szólj hozzá!

Címkék: sex sperma aranyszabály

Értelem és érzelem

2012.06.19. 10:40 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.novagyok.hu/uploads/_cikk_kepek/_thumbnails/1714_2_1322147018.jpgVajon hogyan választjuk szerelmeinket? Lehet-e változtatni vonzódásainkon, és mi van akkor, ha tudjuk, hogy akit szeretünk, nem kellene szeretnünk?

A szív nem ismer elhatározást
A mondás szerint a barátaink Isten bocsánatkérése a rokonainkért – hiszen ez utóbbit nem mi választjuk. Ám egyre inkább úgy tűnik, hogy szerelmeinket sem. A felmérések alapján az emberek 85%-a ugyanolyan típusú emberek iránt gyúl lángra. Ennek oka lehet persze kialakult „zsánerünk” is , a ma oly divatos „vonzás törvénye is”, de a pszichológiai tények azt mutatják, hogy valamiképp „belénk van kódolva”, hogy kik vonzanak bennünket. Addig nincs is gond, míg ez egy fekete szemöldökben vagy száj melletti barázdában jelenik meg – ám ennél jóval összetettebbek vonzalmaink, és leginkább belső természetre, kapcsolati problémákat jelentő jellemvonásokban mutatkoznak meg.

Ember tervez...
Egyesek például folyton abba ütköznek, hogy társuk előbb-utóbb kiszeret belőlük. Mások mindig olyan társat fognak ki, aki képtelen kifejezni az érzelmeit, vagy épp a sokadik párkapcsolatuk fut zátonyra az esküvő kérdéskörének felmerülésével. Ám egy dolog felismerni, hogy „én mindig a hülyéket vonzom”, és más dolog tenni ellene. Merthogy nem lehet. Úgy legalábbis nem, hogy az ember elhatározza, na, most aztán olyan ember iránt fog elsöprő szenvedélyt érezni, aki tökéletes társ tudna lenni. Ilyenkor ugyanis általában az történik, hogy az emberlánya ezzel a szilárd elhatározással lép be egy társaságba, jól ki is szúrja magának a két szóba jöhető szingli pasit, akik szépek, okosak, gálánsak és minden szempontból megfelelnek az elvárásoknak, aztán a buli végén ott találja magát egy személyiségproblémás, megrögzött agglegény mellett, és maga sem érti, hogy történhetett ez, de már megint nyakig belemászott egy teljesen reménytelen kapcsolatba.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: érzelem Értelem

A nők rémálma: bizarr szagok a gatyában

2012.06.19. 10:20 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.origo.hu/i/1205/20120518-szeress-a-nok-remalma-bizarr.jpgNem számít, hogy a pasi mennyire naprakész a divatban, vagy milyen szellemes társalgással kábítja el kiszemeltjét, ha az alsónadrágját lehúzva kínos titkok kerülnek napvilágra. Az intim higiénia a szexuális úton terjedő fertőzések elkerülésében fontos szerepet játszik, de úgy tűnik, e tekintetben a férfiaknak van még hova fejlődni.Sok ilyennel volt dolgom sajnos.

Ápolatlan nemi szervek: csúnya betegségek melegágya

A higiénia az öngyógyítás tudománya, a személyes egészség megőrzésének és a betegségek megelőzésének művészete. Az ókori görögök pontosan tudták, hogy a kiegyensúlyozott szexuális élethez elengedhetetlen a tisztaság, és az egyiptomi férfiak sem voltak prűdek erkölcsi kérdésekben, akik például ízléstelennek találták a túlzott szőrzetet, ezért egész testüket borotválták. A tisztálkodási szokásokról minden férfi megtanult valamit a családi környezetben, de mégis: sokan nincsenek tisztában az alapvető szexuális higiéniával. A férfi nemi szervek a leginkább kényes és érzékeny részei az emberi testnek, és bizonyos óvintézkedéseket meg kell tenni annak érdekében, hogy elkerülhetővé váljanak a nemi úton terjedő fertőző betegségek. Minden férfinak pontosan ismernie kell (ene) a saját testét, és egyéni érzékenysége figyelembevételével szigorúan betartania bizonyos tisztálkodási szabályokat.

Tünde, adminisztrátor (29)

"Szerintem a hüvelyhez hasonlóan minden pénisznek van egy jellegzetes szaga, ami teljesen normális. Én szinte megőrülök a pasim finom illatától, és lehet, hogy mások ezért perverznek tartanak, de néha szagolgatni is szoktam az alsónaciját, mielőtt kiveszem a szekrényből. Ugyanakkor elvárom a másiktól, hogy minden körülmények között igényes és tiszta legyen, azt viszont kimondottan utálom, ha valakit mondjuk orálisan kényeztetek, és a tusfürdő ízét érzem a számban."

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: bizarr nők szagok gatyában A rémálma:

Szex? Igen! Párkapcsolat? Kösz, nem!

2012.06.15. 14:33 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Hol vannak már azok a hatvanas évek? A hippik és a szabad szerelem éppúgy kiment a divatból, mint az eredeti családmodell anyukával, apukával, gyerekekkel, kutyával, macskával, kertes házban vagy panellakásban. Miért van ez így?
Szerinted?

Szexuáli s forradalom 2.0

Ma már a nagymamák és a nagypapák sem a régiek. Régen a szex szigorúan a hálószobában zajlott és csak ritkán máshol vagy valaki mással. Manapság viszont egyre több formációja létezik a párkpacsolatoknak: szinglik, élettársak, nyitott házasságok, és más homo- vagy heteroszexuális viszonyok.

Eszter, kozmetikus (24)

"16 éves korom óta vagyunk együtt a barátommal, 4 éve boldog házasságban élünk. A baráti körünkben szinte mi vagyunk az egyetlen 'normális' pár. Az ismerőseink egyik kapcsolatból a másikba esnek, félnek a kötődésektől és az érzésektől. Azt mondják, ez nekik jó így, és ideig-óráig boldognak is látszanak, de én azt hiszem, ez csak a látszat. Vagy csak mi vagyunk ilyen ódivatúak?"

Szabad a pálya

A házasság fontos, jó hazamenni valakihez egy nehéz nap végén - vagy a másik partnerhez. A működő nyitott kapcsolatok receptje - már ha van ilyen - a közös megegyezés. A poligámiában, a nyitott házasságban élőkre ma már nem néznek furcsán. Az örök hűség kemény dolog, sokan nem is tudják megtartani a kimondott-kimondatlan fogadalmat. Ilyenkor jön a félrelépés, a titkolózás, a féltékenység, a lelkiismeret-furdalás, a lebukás, a veszekedés, a megbocsátás vagy a válás. Azoknál azonban, akik poligámiában élnek, ezek a dolgok nem számítanak, hiszen mindenki szabadon járhatja a saját útját - és járja is...

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: nem! Szex? Igen! Párkapcsolat? Kösz

Szerelem egy életen át - létezik?

2012.06.15. 14:31 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Meglátjuk, megszeretjük, majd úgy érezzük, hogy vele akarjuk leélni az életünket. Ám a szív környékén érzett kezdeti bizsergés sajnos nem tart örökké. A tartós párkapcsolathoz szeretetre, kompromisszumokra, tiszteletre, türelemre, és nem utolsó sorban fantáziára is szükség van. Nézz magadba, és olvass!

1. A plátói szerelem

A legszebb, legnemesebb és legveszélytelenebb minden szerelem közül. Amikor már a kedves puszta látványától gombóc lesz a torkodban, amikor legszívesebben csak bámulnád Őt anélkül, hogy valaha is szólnál hozzá. Talán nem is akarunk róla többet tudni, csak amennyit így messziről láthatunk belőle: kedves mosolyát, a csintalan hajtincset, ami a homlokába hull… Szerencsés esetben egy mondatfoszlányt is elkaphatunk tőle a liftben, vagy a szupermarketben. Amikor semmit sem szeretnénk, és talán mégis mindent. Ismerjük 5 darabkáját az ezerdarabos kirakónak, de már azt képzeljük, sőt tudjuk, ő az, akivel a világ legnagyobb szerelmét élhetnénk át. Hogy ez valóban így lenne-e? Az valószínűleg sohasem derül ki, és éppen ez benne a szép.

Helytelen
Voltakép pen semmi rossz nincs benne, talán ez a legnagyszerűbb az egész történetben.

Helyes
Élv ezni az érzést, és talán mégis megismerkedni azzal, aki ezt kiváltja belőled.

2. Találkozgatások, randevúk


A kezdet mindig görcsös és ritkán romantikus. Nehezen indul a beszélgetés, folyik az ártatlan füllentgetés, hol elveszünk az igazságból, hol pedig hozzátoldunk egy kicsit. Ez rendben is van, ha nem esünk túlzásokba. Apróságoktól is elmehet a kedvünk. Vegetáriánus? Otthon felejtette a pénztárcáját? Köszönöm a szép estét, majd hívlak. Valamikor. Egyszer csak. Egy szerelem kezdetéről már tömérdek könyvet írtak, telis tele jó tanácsokkal: ki hívjon fel kit, mikor, és milyen gyakran találkozzunk a kedvessel… Ennek azonban nem érdemes bedőlni, hiszen minden szituáció más, ebben nem lehet általánosítani. Mint ahogy nem segít akkor sem, amikor az ember egy étteremben ül, és azon elmélkedik, vajon mit árul el róla a rendelt étel. A fontos: légy önmagad!

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: életen örök szerelem létezik? Szerelem

Házasság szerelem nélkül?

2012.06.15. 14:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Vajon működőképes-e egy házasság, amely szerelem nélkül köttetett? íme, akinek ez sikerült...

A szerelem, ami sose volt, de még mindig tart
Réka negyvenöt éves, kétgyermekes anyuka. Nagyobbik lánya apja Réka egyetemi nagy Ő-je, a kisebbé jelenlegi férje – akihez nyolc éve szerelem nélkül ment hozzá. És paradox módon: a szerelem még most is tart… Hogy is van ez? Réka kertelés nélkül, nyíltan és bölcs derűvel meséli el olykor cseppet sem vidám történetét: művészettörténet szakos egyetemista volt, amikor megismerte Alexet, a nagy Ő-t. „Az az bizonyos mindent elsöprő szerelem volt”-mosolyodik el. „Feladtunk egymásért mindent: én a családommal vesztem össze érte (Alex művészlélek volt, aki öltözködésével és élesen liberális nézeteivel kivívta szüleim ellenszenvét), ő az alkotói sikert dobta oda – négy éves ösztöndíjat nyert Amerikába, de lángolt a szerelem, itthon maradt… ”. Kapcsolatuk egyfajta héja-nász volt: folytonos féltékenységi jelenetek, seveled-senélküled küzdelmek tarkították szerelmüket. Összeköltöztek, majd szét, majd ismét össze – míg végül végleg szét. És elindult Réka párkapcsolati ámokfutása….

Miért nem kellenek a normális pasik?
Mert ámokfutás volt. „Folyton olyan férfiakba botlottam, akiket meg kellett menteni. Csak nagyon sokára értettem meg, hogy nekem van „terézanyu-szindrómám”, hogy én akarok olyan kétségbeesett erővel megmenteni valakit – és be is vonzom őket”. Réka kapcsolatai egy-két évig tartottak, volt mellette depressziós színész, jóval idősebb, kapuzárási pánikja kellős közepén tobzódó üzletember, megrögzött agglegény-grafikus, látszatházasságban élő festő, alkoholista filmrendező. „A bonyolult lelkek vonzottak, csak irántuk ébredt fel bennem az a bizonyos láng. Miközben a „normális férfiak” ott toporogtak körülöttem, nyújtottak volna biztonságot (el kell mondanom, hogy szinte mindegyik szerelmemet én „tartottam el”), szeretetet, egy közös és szép élet ígéretét. Nem kellettek…. úgy éreztem, nem vagyunk közös hullámhosszon, ők azért ilyen „normálisak”, mert nem gyötörte meg őket az élet… engem meg igen, én csak a világból kiszakadt lelkekkel érthetem meg magam…” .

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem Házasság nélkül?

Ezért hajt rá a barátnőd a párodra

2012.06.15. 14:26 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Így kezeld a helyzetet!

Gyanús jeleket vettél észre az utóbbi időben? Nézd meg, hogy hibáztatnod kell-e a barátnődet!

Előfordult már veled, hogy úgy vetted észre, a barátnőd is szemet vetett a pasidra? Vagy nem vagy benne biztos, hogy megalapozott a féltékenységed, de számodra gyanúsan viselkedik? Nem is olyan ritkán fordul ez elő, és ami még meglepőbb, gyakran annál valószínűbb, minél szorosabb a barátság.

Sokszor épp a hasonlóságból következik a rivalizálás, illetve abból, hogy egyébként oly sok mindenben megértitek egymást. Így egyáltalán nem biztos, hogy rosszindulat áll a háttérben. Nézd meg, hogyan lehetséges ez!

Apró tükrök az agyban

Az utánzás alapvető késztetés az emberben. Gyerekkorban ez kell ahhoz, hogy különböző dolgokat meg tudjon tanulni, de a felnőttek életében sem veszti erejét, csak már kevésbé gondolnak rá, hogy mi mindenben fedezhető fel. Barátok közt különösen gyakori, hogy akár akarják, akár nem, bizonyos dolgokban hasonlítani kezdenek egymásra.

Ennek nemcsak a már meglévő szimpátia az oka, vagy az, hogy sok időt töltenek együtt, de van egy rejtélyes kis agysejt is a háttérben, aminek az a neve, hogy tükörneuron. Ez akkor lép működésbe, amikor a másik ember cselekvését szemléled. Ilyenkor ezek a sejtek felelősek azért, hogy valaki automatikusan tükrözi, vagyis leutánozza azt, amit a másik csinál. Ha tehát éppen a pasidra mosolyogsz, annak akár akarod, akár nem, hatása van a barátnődre is, aki szemtanúja mindennek.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: a hajt barátnőd Ezért párodra

Hullámvölgyben vagytok, vagy vége van?

2012.06.15. 14:24 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Bizony nagyon nehéz megítélni, hogy egy kapcsolat egy bár nehéz, de akkor is csak átmeneti hullámvölgybe került, vagy valójában már vége van.

Változás

Ha csak hullámvölgyben vagyunk, akkor a kapcsolaton belüli hangulat rövid időn belül változik. Vagyis ha közönyös vagy akár negatív atmoszféra alakul is ki otthon, az valószínűleg néhány napon, rosszabb esetben héten belül meg fog változni.

A hullámvölgy elnevezés hűen szemlélteti a hullámmozgást, vagyis a változást. Ha azonban a hangulat nem változik otthon néhány hét elteltével sem, akkor komoly problémával nézünk szembe, és ha nem sikerül közösen megszüntetni a kiváltó okokat, akkor valószínűleg vége a szerelemnek és jobb inkább kiszállni belőle.

Tervek

Az egyik legszemléletesebb jel arra, hogy mi magunkban hogyan állunk a kérdés megítéléséhez, és a további élethez, az a tervekben érhető nyomon. Sokszor előfordul, hogy valaki már rég tudja a szíve mélyén, hogy vége van a párkapcsolatnak, mégis akár évek is eltelhetnek, amíg ezt saját magának is bevallja.

Ha azt vesszük észre, hogy a tervekben már egy ideje csak „én” szerepel a korábbi „mi” helyett, akkor valljuk be magunknak, hogy a kapcsolatot befejezettnek tekintjük.

Apátia

Ha hullámvölgyben vagyunk, akkor inkább feszültség jellemez bennünket. Ha azonban szeretnénk már kiszállni egy kapcsolatból, de még érleljük a gondolatot és a döntést magunkban, akkor könnyen apátiába süllyedhetünk.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szakítás vége Hullámvölgyben

Minden férfi félrelép előbb-utóbb? Íme, a tudomány válasza

2012.06.15. 14:19 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

A tudósok több oldalról vizsgálták már a hűtlenség jelenségét. Nézd meg, mit mondanak a hormonok szakértői.

A férfi megcsalásra való hajlandóságát több módszerrel is igyekeztek már mérni a tudósok. Van, aki szerint a személyiség, míg mások szerint az életkor vagy éppen az akaraterő hiánya a döntő a hűtlenségben. A kémiai szempontból vizsgálódó tudósok szerint azonban a félrelépést elsősorban a hormonok játéka okozza.

Úgy tűnik, hogy a tesztoszteron magas és az oxitocin alacsony szintje hajlamosít a félrelépésre, miközben a kötődésben és a gyereknevelésben szerepet játszó arginin-vazopresszin mértéke is ludas lehet.

A férfiakban gyakran ez a hormonkoktél okozza az ellentmondást, hogy míg lényük egy része a monogám kötődést részesíti előnyben, egy másik részük minél nagyobb körben akarja terjeszteni a génjeit.

Így aztán, ha egy férfi a tesztoszterontól hajtva elhagyja a párját, és új kapcsolatba kezd, kezdődhet az egész elölről - a szeretkezések hatására növekszik az oxitocinszintje és a kötődési hajlama, majd újra döntenie kell arról, melyik részére hallgat inkább.

Azonban, mivel mindenkinél más arányban vannak jelen ezek a hormonok, akadnak férfiak, akik kevésbé, míg mások inkább hajlamosak a félrelépésre, és természetesen létezik olyan is, aki hűséges marad. Íme, néhány kulcstényező, amelyből leszűrheted, a számodra fontos férfi hogy áll a hormonokkal.

Gyűrűsujj és szőrzet

A tesztoszteronszint a férfiak esetében nagyjából 27 éves koruktól kezd csökkenni, így ez után a kor után többnyire inkább a megállapodáson gondolkodnak, de ez sem törvényszerű. A gyűrűsujj hossza arról árulkodik, mekkora tesztoszterondózist kapott valaki az anyaméhben. Minél hosszabb a férfi gyűrűsujja - a mutatóujjhoz képest -, annál többet. A hosszú, erős állkapocs és a kiemelkedő arccsont szintén a magas tesztoszteronszint jelei, ugyanúgy, ahogy a kopaszodás, valamint az egyébként erős testszőrzet.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfi tudomány hűtlenség megcsalás félrelép válasza Minden előbb-utóbb? Íme

Ezért megy tönkre sok házasság az első évben

2012.06.15. 14:15 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/530673_311684088897148_1673932566_n.jpgKerüld el a leggyakoribb hibákat

A boldogító igen után sem fenékig tejfel az élet.

Sokan állítják, hogy a házasság lényegében nem sokat változtat az addigi életmódjukon, ez gyakran mégsem így van.

Nemcsak lelki oldalon, hanem gyakorlati oldalon is történnek olyan változások, melyekhez nem árt alkalmazkodni. Ha házasságra készülsz, vagy épp friss házasok vagytok, nem árt, ha tisztában vagy a leggyakoribb hibákkal.
Babakényszer

A friss házasoknak gyakran nehéz elengedniük a fülük mellett a rokonság felől érkező elvárásokat: - Na, és mikor jön a baba? Mire vártok még? Tudjátok, nincs olyan, hogy megfelelő időpont.

Ha mindez egybevág a ti elképzeléseitekkel, nincs is gond - leszámítva, hogy a baba érkezését akkor sem érdemes sürgetnetek, ha éppen fel vagytok már készülve rá, mert így egy-két sikertelen próbálkozás után könnyen görcsössé válhattok.

Ha viszont még várnátok vele, és előtte más célokra koncentrálnátok, ne hagyjátok magatokat belekényszeríteni a külső elvárásokba. Elvégre ti tartoztok felelősséggel a saját sorsotok, de a gyerek iránt is.
Pénztabu

Ha nem beszéltek a pénzügyekről, vagy valamelyikőtök igyekszik szőnyeg alá söpörni az ezzel kapcsolatos kétségeit, nehézségeit és elvárásait, az könnyen falat építhet közétek.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: első házasság tönkre évben

Ezért nem kérte még meg a kezed a férfi

2012.06.15. 14:11 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

 

 

4 rejtett ok, amiért halogat

Számos oka lehet, ha a párod nem olyan lelkes az esküvőt illetően, mint te. Derítsd ki, mi akadályozza.

A férfiak sokszor kevésbé gondolják fontos eseménynek a házasságot, mint a nők, így gyakran nem is érzik elengedhetetlennek, hogy gyűrűt húzzanak a párjuk ujjára, de a kedvéért megteszik.

A néphagyomány úgy tartja, hogy a házasság elsősorban a nők beavatási intézménye, amit a férfiak olykor természetes, ám tudattalan gyanakvással fogadnak.

Persze, manapság senkinek nem kell feltétlenül elfogadnia ezt a nézetet, de nem árt, ha tisztában vagy vele, hogy gyakran nem pusztán az elköteleződéstől való félelem tartja vissza a férfit.
Bár tagadhatatlan, hogy a házasság mindkét nem életében nagy lépést jelent, ami erős szorongással járhat akkor is, ha a két ember szereti egymást.

Viszont minden félelmen túl lehet lendülni, és kompromisszumra jutni. Ha a férfi halogatja a házasságot, még nem kell feltétlenül, hogy a kapcsolat végét jelentse. Ha tisztában vagytok a leggyakoribb visszatartó erőkkel, könnyebben kezelhetitek őket.

Mennyibe kerül?

Míg a nőket inkább elbűvölik az esküvőről szőtt álmok, a racionálisabb megközelítésű férfiak ebben is megoldandó feladatot látnak. Persze, van, aki inkább csak takarózik azzal, hogy nem engedheti meg magának, az tény, hogy ha igazán meg akarjátok adni a módját, az esküvő nem olcsó mulatság. Ezen túlmenően a férfi gyakran azt is komolyan veszi, hogy megfelelő egzisztenciális háttérrel vágjon bele a házasságba.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: nem férfi kezed kérte Ezért