Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Minden férfi félrelép előbb-utóbb? Íme, a tudomány válasza

2012.06.15. 14:19 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

A tudósok több oldalról vizsgálták már a hűtlenség jelenségét. Nézd meg, mit mondanak a hormonok szakértői.

A férfi megcsalásra való hajlandóságát több módszerrel is igyekeztek már mérni a tudósok. Van, aki szerint a személyiség, míg mások szerint az életkor vagy éppen az akaraterő hiánya a döntő a hűtlenségben. A kémiai szempontból vizsgálódó tudósok szerint azonban a félrelépést elsősorban a hormonok játéka okozza.

Úgy tűnik, hogy a tesztoszteron magas és az oxitocin alacsony szintje hajlamosít a félrelépésre, miközben a kötődésben és a gyereknevelésben szerepet játszó arginin-vazopresszin mértéke is ludas lehet.

A férfiakban gyakran ez a hormonkoktél okozza az ellentmondást, hogy míg lényük egy része a monogám kötődést részesíti előnyben, egy másik részük minél nagyobb körben akarja terjeszteni a génjeit.

Így aztán, ha egy férfi a tesztoszterontól hajtva elhagyja a párját, és új kapcsolatba kezd, kezdődhet az egész elölről - a szeretkezések hatására növekszik az oxitocinszintje és a kötődési hajlama, majd újra döntenie kell arról, melyik részére hallgat inkább.

Azonban, mivel mindenkinél más arányban vannak jelen ezek a hormonok, akadnak férfiak, akik kevésbé, míg mások inkább hajlamosak a félrelépésre, és természetesen létezik olyan is, aki hűséges marad. Íme, néhány kulcstényező, amelyből leszűrheted, a számodra fontos férfi hogy áll a hormonokkal.

Gyűrűsujj és szőrzet

A tesztoszteronszint a férfiak esetében nagyjából 27 éves koruktól kezd csökkenni, így ez után a kor után többnyire inkább a megállapodáson gondolkodnak, de ez sem törvényszerű. A gyűrűsujj hossza arról árulkodik, mekkora tesztoszterondózist kapott valaki az anyaméhben. Minél hosszabb a férfi gyűrűsujja - a mutatóujjhoz képest -, annál többet. A hosszú, erős állkapocs és a kiemelkedő arccsont szintén a magas tesztoszteronszint jelei, ugyanúgy, ahogy a kopaszodás, valamint az egyébként erős testszőrzet.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfi tudomány hűtlenség megcsalás félrelép válasza Minden előbb-utóbb? Íme

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr394590415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása