Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Hullámvölgyben vagytok, vagy vége van?

2012.06.15. 14:24 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Bizony nagyon nehéz megítélni, hogy egy kapcsolat egy bár nehéz, de akkor is csak átmeneti hullámvölgybe került, vagy valójában már vége van.

Változás

Ha csak hullámvölgyben vagyunk, akkor a kapcsolaton belüli hangulat rövid időn belül változik. Vagyis ha közönyös vagy akár negatív atmoszféra alakul is ki otthon, az valószínűleg néhány napon, rosszabb esetben héten belül meg fog változni.

A hullámvölgy elnevezés hűen szemlélteti a hullámmozgást, vagyis a változást. Ha azonban a hangulat nem változik otthon néhány hét elteltével sem, akkor komoly problémával nézünk szembe, és ha nem sikerül közösen megszüntetni a kiváltó okokat, akkor valószínűleg vége a szerelemnek és jobb inkább kiszállni belőle.

Tervek

Az egyik legszemléletesebb jel arra, hogy mi magunkban hogyan állunk a kérdés megítéléséhez, és a további élethez, az a tervekben érhető nyomon. Sokszor előfordul, hogy valaki már rég tudja a szíve mélyén, hogy vége van a párkapcsolatnak, mégis akár évek is eltelhetnek, amíg ezt saját magának is bevallja.

Ha azt vesszük észre, hogy a tervekben már egy ideje csak „én” szerepel a korábbi „mi” helyett, akkor valljuk be magunknak, hogy a kapcsolatot befejezettnek tekintjük.

Apátia

Ha hullámvölgyben vagyunk, akkor inkább feszültség jellemez bennünket. Ha azonban szeretnénk már kiszállni egy kapcsolatból, de még érleljük a gondolatot és a döntést magunkban, akkor könnyen apátiába süllyedhetünk.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szakítás vége Hullámvölgyben

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr344590421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása