Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Ezért nem kérte még meg a kezed a férfi

2012.06.15. 14:11 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

 

 

4 rejtett ok, amiért halogat

Számos oka lehet, ha a párod nem olyan lelkes az esküvőt illetően, mint te. Derítsd ki, mi akadályozza.

A férfiak sokszor kevésbé gondolják fontos eseménynek a házasságot, mint a nők, így gyakran nem is érzik elengedhetetlennek, hogy gyűrűt húzzanak a párjuk ujjára, de a kedvéért megteszik.

A néphagyomány úgy tartja, hogy a házasság elsősorban a nők beavatási intézménye, amit a férfiak olykor természetes, ám tudattalan gyanakvással fogadnak.

Persze, manapság senkinek nem kell feltétlenül elfogadnia ezt a nézetet, de nem árt, ha tisztában vagy vele, hogy gyakran nem pusztán az elköteleződéstől való félelem tartja vissza a férfit.
Bár tagadhatatlan, hogy a házasság mindkét nem életében nagy lépést jelent, ami erős szorongással járhat akkor is, ha a két ember szereti egymást.

Viszont minden félelmen túl lehet lendülni, és kompromisszumra jutni. Ha a férfi halogatja a házasságot, még nem kell feltétlenül, hogy a kapcsolat végét jelentse. Ha tisztában vagytok a leggyakoribb visszatartó erőkkel, könnyebben kezelhetitek őket.

Mennyibe kerül?

Míg a nőket inkább elbűvölik az esküvőről szőtt álmok, a racionálisabb megközelítésű férfiak ebben is megoldandó feladatot látnak. Persze, van, aki inkább csak takarózik azzal, hogy nem engedheti meg magának, az tény, hogy ha igazán meg akarjátok adni a módját, az esküvő nem olcsó mulatság. Ezen túlmenően a férfi gyakran azt is komolyan veszi, hogy megfelelő egzisztenciális háttérrel vágjon bele a házasságba.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: nem férfi kezed kérte Ezért

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr304590407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása