Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Hogyan hódítsd meg a nőt - A pénz beszél?

2011.07.17. 03:49 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

https://m.blog.hu/pe/penzertmindent/image/penz.jpgEz egy örök téma. Mi, férfiak, évezredek óta keressük, kutatjuk a legnyerőbb csajozási módszereket, mégis 2011-ben még mindig ez az egyik legnagyobb problémánk. Egyszerűen nem tudjuk, hogyan nyissunk egy nő felé, miket mondjunk neki, hogyan viselkedjünk, stb.

Az egész témakört sokan túlmisztifikálják. Különböző tréningekre, meg felkészítésekre fizetnek be, előre megírt szövegeket tanulnak meg, és szituációs feladatokat játszanak el. Mintha évről évre egyre nagyobb gondot okozna ez a dolog. Megmondom őszintén, nem szeretek semmit beskatulyázni, éppen ezért nem gondolom, hogy van kifejezetten egy csodarecept a nők meghódítására, viszont vannak olyan alapvető dolgok, amelyekre ha odafigyelünk, biztosan nagyobb sikerrel fogunk járni.


Ezt a témát - fontosságához híven - több részre fogom osztani, és majd együtt talán megtaláljuk a választ a nagy kérdésre is. Az első nagyon fontos momentum a pénz… A legtöbb férfi azt hiszi, hogy pénzzel minden nőt megkaphat. Ezzel így nem értek egyet, viszont a fordított eset, „Ha nincs pénzed, akkor nincs nő sem.” már inkább igaz. A két dolog között ugyanis van különbség. Természetesen vannak olyan csajok, akik az anyagiakra mennek, de legyünk pozitívak, és egyébként is, a címben az áll, hogy „Hogyan hódítsuk meg a nőket?”, szóval a ribancokat most zárjuk ki.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak nők pénz hódítás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr173073601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása