Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A férfinak a szex a fontos, a nőnek szerelem

2011.07.08. 01:14 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://szexplaza.hu/wp-content/uploads/2010/07/a-ferfinak-szex-kell.jpgAllan és Barbara Pease legújabb, napokban megjelent könyve ezt tárgyalja. A páros férfi tagja beszél a hűtlenség okairól, elkerülhetetlenségéről és persze a 20 éve sikeresen működő duó személyes problémáiról.

– Mi az alapvető hiba, amit a férfiak és a nők elkövetnek egy kapcsolatban?
– Az alapvető hiba, amit a férfiak elkövetnek, hogy azt hiszik, a nők az évek folyamán nem fognak változni. Ez nagyon nagy baklövés. A nők a hormonok miatt minden 10 évben megváltoznak, és – mondhatni – valaki mássá válnak. A nők nagy hibája, hogy azt gondolják, majd ők meg tudják változtatni a szeretett férfit. Úgy vélik, a rossz tulajdonságok az évek folyamán elmúlnak majd, sikerül az illetőt formálniuk. Nos, a férfiak nem változnak. Idővel kövérebbek lesznek, megritkul a hajuk, de ennél több változást nemigen szabad elvárni tőlük. Így mindkét fél téved a másikról alkotott elképzelésében.
– A könyv írásakor vizsgálták azt is, hogy mi a fontos egy kapcsolatban a nő és mi a férfi számára. Téves elképzelés az, hogy a szex fontosabb egy kapcsolatban a férfiaknak, mint a hölgyeknek?
– A férfiak számára egy kapcsolatban a fontossági listán a szex a legelső helyen áll. 32 országban végeztük el azt a kutatást, amelynek az volt a központi témája, hogy mi a legfontosabb egy-egy kapcsolatban az egyes feleknek. A férfiak esetében mindenhol a szex állt az első helyen. Sok szex, változatos szex. A nők részéről sehol nem ez volt a helyzet. Náluk a szerelem állt az első helyen.
– Van ennek tudományos magyarázata?
– Ez is a tesztoszteronhoz vezethető vissza. Minél magasabb valakinek a tesztoszteronszintje, annál jobban kívánja a szexet. A nők ugyanúgy érdeklődnek a szex iránt, mint a férfiak, azonban nem vágynak rá annyira, mint az erősebbik nem képviselői. A hölgyeknél a legtöbb esetben a szex egy kapcsolat része, míg a férfiak ezt külön tudják választani. Ezért van az, hogy a férfiak szerelem nélkül is bármikor hajlandóak a szexre. A másik nem képviselőinek esetében ez ritkábban igaz, nekik általában érzelmi töltetre is szükségük van ahhoz, hogy lefeküdjenek valakivel.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex love férfiak szerelem nők hormonok

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr843049064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása